Nyári kurzus a Semmelweis Egyetemen a digitalizáció hatásáról

forrás: Prím Online, 2019. május 13. 09:04

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ új programot hirdet meg az EIT Health CAMPUS nyári egyetemeinek keretében, melynek címe: „Az egészségügyi dolgozók digitális ismeretei” („L-ead - Leveraging e-Health workforce by advanced skills”). A 2019. július 8-19 között zajló két hetes program helyszíne Budapest és Barcelona. A kurzusra BSc, MSc, PhD hallgatók, posztdoktorok és kutatók, illetve gyakorló egészségügyi szakemberek jelentkezhetnek 2019. május 19-ig. 

A L-ead nyári egyetem célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a változásokra, melyeket a digitalizáció bevezetése hoz az egészségügy világába. A változásmenedzsment és a bizonyítékon alapuló szakpolitika eszköztárának segítségével a résztvevőket abban támogatják, hogy megértsék az egészségügyi rendszerek működését és a digitalizáció hatását az egészségügyi rendszerre, valamint az egészségügyi munkaerőre nézve, emellett képessé váljanak arra, hogy aktívan kezdeményezni tudjanak fejlesztéseket, változásokat. 

 

 

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ partnere ebben a programban az IESE Business School, University de Navarra és az E-Group. A kezdeményezést az EIT Health CAMPUS program támogatja. 

 

A kurzus ingyenes, teljesítésének feltétele a két egymásra épülő heti programon való részvétel. A kurzus első hete Barcelonában, második hete Budapesten kerül megrendezésre. 

 

Felhívják a figyelmet a regisztráció határidejére: 2019. május 19-ig lehet jelentkezni L-EAD Summer School-ra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05