Ismerje meg személyesen is a MiR robot flottáját!

forrás: Prím Online, 2019. május 15. 11:10

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) piaca egyre nagyobb mértékben növekszik, miközben a technológiai fejlődés is villámsebességgel száguld. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a MiR legújabb innovációi, az új MiR1000 és az AI Camerával felszerelt robotok. A MiR robotflottáját az érdeklődők most testközelből is megtekinthetik és kipróbálhatják a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között!

A Mobile Industrial Robots április elején mutatta be a MiR1000-et, a piacvezető vállalat legnagyobb autonóm mobil robotját (AMR). A MiR egy további iparági újítást is bevezet: mesterséges intelligenciával (MI) látja el összes AMR-jét a még fejlettebb tájékozódás érdekében. Az idei  MACH TECH és Ipar Napjai kiállításon május 14-17 között számos érdekesség mellett a MiR legújabb fejlesztéseiről is széles körő információkat kaphatnak és megtekinthetik az új fejlesztés testvérét, az 500 kg teherbírású MiR500 robotot a fővárosi HUNGEXPO-n. 

 

 

Forradalmi újítások az intralogisztikában

Az autonóm mobil robotok könnyű- és nehéz súlyok szállításával optimalizálják a belső logisztikát a teljes gyártási láncban, a raktártól az áru leszállításáig. A MiR a MiR500 robotot, valamint a belső szállítás automatizálását támogató megoldásait fogja bemutatni az Ipar Napjain. A MiR robotok  képesek hatalmas tömegű raklapokat és egyéb nehéz súlyokat dinamikus körülmények között is probléma mentesen kezelni. A MiR500 teherbírása 500 kg, lábnyoma pedig 1350x920 mm.

 

 

Többek közt a munkaerőpiaci helyzetből fakadóan, egyre több vállalat kezd el az automatizációs lehetőségeken gondolkozni. Az autonóm mobil robotok (AMR) iránt nagy az érdeklődés, hiszen őket önálló áruszállításra tervezték, így tökéletesen illeszkednek a mai nagyvállalatokra és raktárakra jellemző mozgalmas munkakörnyezetbe. A fővárosi HUNGEXPO-n most bárki megnézheti, hogyan tájékozódnak. 

 

Amennyiben kíváncsi a  Mobile Industrial Robots robotflottájára, megtekintheti őket testközelből a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon az A pavilon, 306E standjánál, illetve az egyik disztribútor standjánál!

 

 

A ROBOTCENTER Kft. -nél (A pavilon, 113D) élőben, munka közben lesznek láthatóak a Mobile Industrial Robots MiR100, MiR200 és MiR500 polcos építménnyel felszerelt autonóm robotjai.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09