A Fujitsu nyerte a NetApp EMEA-régióbeli „Az év nemzetközi partnere” díját

forrás: Prím Online, 2019. június 16. 12:55

Kivételes teljesítménye, innovációs törekvései és az ügyfeleknek nyújtott kimagasló szolgáltatási színvonala elismeréseként a Fujitsu nyerte a NetApp EMEA-régióbeli rangos „Az év nemzetközi partnere” díját.

Globális szinten a Fujitsu a NetApp egyik legnagyobb viszonteladója. A partnerek az elmúlt 20 évben több ezer közös ügyfél számára biztosították az adatokban rejlő lehetőségek kiaknázáshoz szükséges stabil hátteret, együttműködtek az innováció terén, és segítették egymást a gyorsan változó technológiai környezethez való alkalmazkodásban. 

 

Az adatok hasznosítása és a belőlük kinyert érték maximálása iparágtól függetlenül fontos szerepet játszik a vállalatoknál zajló digitális átalakulás sikerében. Az optimális üzleti működés megvalósítása érdekében az átalakulást mindenütt új, digitális folyamatok támogatják. Ezt a trendet tükrözi a NetApp Fujitsunak adott díja, amely elismeri a partnerkapcsolat eredményeit a komplex technológiai környezetek adatainak hasznosítása és kezelése terén.

 

„Az év nemzetközi partnere” díj a legújabb mérföldkő a rendkívül sikeres, hosszú távú együttműködésben, amelynek keretében számos adatközponti megoldás került már piacra a Fujitsu teljes körűen integrált üzemkész rendszereivel, valamint az ügyfelek számára a rendszerbevezetést és -üzemeltetést egyszerűsítő, és a végfelhasználói teljesítményt és rendelkezésre állást garantáló referenciaarchitektúráival.

 

Az adatközponti megoldások közös portfóliójához tartoznak azok a többfelhős és hibrid felhős infrastruktúrák is, amelyek a NetApp ONTAP megoldásait és Data Fabric stratégiáját nagy teljesítményű és hatékony PRIMERGY szerverekkel, a PRIMEFLEX integrált rendszerekkel, valamint a nagy teljesítményű és magas rendelkezésre állási szintű ETERNUS tárolókkal ötvözik.

 

Kulcsszavak: díj +céginfo NetApp Fujitsu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05