Új Samsung tablet a kreatív és hatékony munkavégzéshez

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 1. 18:07

A Samsung bemutatja a Galaxy Tab S6 táblagépet, amellyel a felhasználók kreatívan valósíthatják meg ötleteiket, szabadon alkothatnak és folyamatosan, bárhol, bármikor lépést tarthatnak a világgal. Az új tablet azok számára készült, akik örökké kíváncsiak, és a kreatív önkifejezést keresik. A Galaxy Tab S6 segítségével a felhasználók most még többre lehetnek képesek. 

 

Az újratervezett S Pen támogatja a kreatív munkát és a produktivitást 

A Samsung egyedi eszközét, az S Pent eredetileg írásra és rajzolásra tervezték, mára azonban egy teljeskörű kreatív vezérlőeszközzé vált, amely a hatékony munkavégzésben is a felhasználók társa. Az új távirányító funkcióval és vezeték nélküli töltési képességekkel a Galaxy Tab S6-hoz tartozó S Pen minden eddiginél több lehetőséget és precíz irányítást ad a felhasználók kezébe. A beépített BLE távirányító funkciók, beleértve a gesztus alapú S Pen Mozdulatokat, lehetővé teszik az S Pen felhasználói számára, hogy szelfiket és videókat készítsenek, multimédiás tartalmakat hozzanak létre és kezeljenek, akkor is, mikor a tablet nincs a kezükben. 

 

Az S Pen vezeték nélküli töltője akár 10 órás működési időt biztosít az akkumulátornak, mindössze 10 perces töltési idővel is. 

 

A Galaxy Tab S6-ra a felhasználók könnyedén jegyzetelhetnek az S Pen segítségével. A Samsung Notes alkalmazásban a kézzel írt jegyzetek bármikor szöveggé alakíthatók, és egyetlen kattintással exportálhatók a Microsoft Wordbe. Azok számára, akik egyszerre több feladatot végeznének, a Samsung Notes szabályozó funkciója kiváló társ lehet. Ezzel a felhasználók állíthatják az egyes alkalmazások áttetszőségét, így akár videónézés közben is feljegyezhetik a gondolataikat, vagy rajzolhatnak a képernyőre. 

 

A Galaxy Tab S6 a Samsung DeX új és továbbfejlesztett változatával érkezik, amellyel a tablet kényelmesen használható akár asztali számítógép helyett is, így a felhasználók könnyedén végezhetnek egyszerre akár több feladatot az optimalizált képernyő elrendezésnek köszönhetően. A Galaxy Tab S6-hoz csatlakoztatható hordozható billentyűzetes tok dedikált DeX-gombbal rendelkezik a gyors hozzáférés érdekében. A Billentyűzetes tokon megtalálható további fejlesztések az S Pen számára kialakított külön tartó, egy touchpad, egy állítható állvány, és az új funkcióbillentyűk. 

 

Fejlett technológia a kényelmes mindennapokért 

A Galaxy Tab S6 a Samsung első, dupla kamerával felszerelt tabletje, amely Ultraszéles látószögű kamerával érkezik a még jobb fotózás érdekében. A megújult kamera egy könnyű, 5,7 mm vékony vázba illeszkedik, így a készülék könnyedén hordozható.

 

A 123 fokos látómezővel rendelkező Ultraszéles látószögű kamerát az emberi szem látómezője inspirálta, így a felhasználók az eseményeket és az eléjük táruló látványt pontosan úgy rögzíthetik, ahogyan látják azokat. A tablet Neurális Processzora (NPU) lehetővé teszi, hogy a továbbfejlesztett effektek segítségével professzionális fotókat készíthessenek. 

 

A Samsung a tabletek közül elsőként a Tab S6 készülékében mutatja be a kijelzőjébe épített Ujjlenyomat-olvasót, amelynek köszönhetően az eszköz használata minden eddiginél kényelmesebbé válik. Ezt a kényelmet és könnyedséget a Samsung magas szintű biztonsági platformja, a Samsung Knox védi. A Galaxy Tab S6 táblagép feloldásához elég két érintés a képernyőn, és a készülék máris használatra kész. 

 

A Samsung Galaxy ökoszisztéma részeként a Galaxy Tab S6 a csatlakoztatott életmód irányítóközpontja lehet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készülékeiket a SmartThings segítségével kezeljék. A Bixby segítségével a csatlakoztatott eszközök hangvezérléssel is könnyedén használhatók. 

 

Szórakoztatás kompromisszumok nélkül

Legyen szó egy új generációs játékról vagy a kedvenc TV sorozatuk új epizódjairól, a Galaxy Tab S6 felhasználóinak minden esetben lenyűgöző vizuális élményben lesz részük. A 10,5 colos Super AMOLED kijelzőnek és az AKG és a Dolby Atmos által biztosított négy darab hangszórónak köszönhetően a nagyszerű szórakozás garantált.

 

A Galaxy Tab S6 kiemelkedő játékélményt biztosít a grafikai, hangzásbéli, valamint az intelligens hardveres és szoftveres megoldásoknak köszönhetően, amelyeket az olyan vezető gaming platformokkal való együttműködések tesznek lehetővé, mint a Unity és az Unreal Engine. 

 

Az erőteljes processzorral és mesterséges intelligencia alapú Game Booster funkcióval érkező Galaxy Tab S6 minden eddiginél élethűbb játékélményt tesz lehetővé az optimalizált képkockaszámnak, képernyő késleltetésnek, töltési időnek, és további fejlesztéseknek köszönhetően. A Samsung Discorddal való együttműködése lehetővé teszi, hogy a játékosok a Game Launcheren keresztül új élő chat funkcióhoz férjenek hozzá, hogy a csapattársaikkal közösen dolgozhassák ki a stratégiájukat. 

 

A Galaxy Tab S6-tal a felhasználók még többet kaphatnak kedvenc tartalmaikból. A Netflix adatbázisa már a keresőből is böngészhető, a Spotify-on elérhető legjobb zenéket 3 hónapig ingyen hallgathatják a felhasználók, a Youtube Premium szolgáltatása pedig 4 hónapig ingyenesen biztosít hozzáférést a legnépszerűbb videókhoz reklám mentesen és offline is.

 

A Samsung Galaxy Tab S6 Magyarországon augusztus második felétől érhető el a boltokban kék és szürke színekben augusztus 7-től pedig előrendelhető. 

 

A készülék előrendelési lehetőségeiről további információ augusztus 7-től lesz elérhető a www.samsung.com weboldalon. 

  

Samsung Galaxy Tab S6 termékjellemzők:

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05