IT security üzletágat indít az OTT-ONE

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 25. 11:30

IT security megoldásokat nyújtó üzletágat indít az OTT-ONE, amelynek első lépéseként az OTT-ONE, az iSRV Zrt. és a Black Cell Informatikai Szolgáltató Kft. stratégiai megállapodást kötött egymással. Az együttműködés keretében az OTT-ONE a konzorciumi tagokkal közösen az egyre nagyobb problémát jelentő ipari infrastruktúrákat, valamint a fokozott védelmet igénylő létesítményeket érintő biztonságtechnikai kihívásokra kínál innovatív megoldásokat. 

Konzorciumi megállapodást kötött az OTT-ONE, az iSRV Zrt. és a Black Cell Informatikai Szolgáltató Kft., amellyel egyidőben az OTT-ONE elindította új, IT security megoldásokat nyújtó üzletágát. Az együttműködés keretében a tagok az informatikai piac biztonsággal kapcsolatos kihívásaira kívánnak választ adni, mind hazai, mind nemzetközi szinten. 

 

A streaming, blockchain, e-learning, esport és AI-képfelismerés területek mellett elinduló új üzletág kiszolgálásában egy közel 30 fős dedikált, speciális szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező csapat vesz részt. A világszinten is egyedülálló szaktudással rendelkező specialistákat felsorakoztató üzletág keretében folytatott tevékenység elsődleges célja a korunk egyre nagyobb kihívását jelentő ipari infrastruktúrákat és a fokozott védelmet igénylő létesítményeket érintő biztonságtechnikai problémák megoldása. Az új üzletág termékeivel kiegészíti a társaság korábban létrejött biztonságtechnikai termékek fejlesztésével és kereskedelmével foglalkozó üzletágát, illetve piacát tekintve is szorosan illeszkedik ahhoz.

 

„Vállalatunk az elmúlt évek során számos jelentős sikert könyvelhetett el a biztonságtechnika területén, a most létrejött három oldalú együttműködés pedig olyan új perspektívákat nyit meg társaságunk előtt, amelyek indokolttá teszik egy új üzletág elindítását. Az új tevékenységi kört hazai és nemzetközi szinten egyaránt szeretnénk megszilárdítani” – tette hozzá Májer Bálint, a vállalat elnök-vezérigazgatója. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05