Új partnerrel segíti tovább a hazai cégek növekedését az EY

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 30. 19:18

Idén júliustól új vezetővel erősíti tovább Magyarország egyik vezető tanácsadó cégét Kónya Zsolt. A szakember kinevezésével huszonkét főre nőtt az EY partnereinek száma. Zsolt célja, hogy segítse az új technológiák használatában a hazai vállalatokat a pénzügyi, beszámolási folyamatok során is.

Idén júliustól Kónya Zsolt felel az EY Pénzügyi és Számviteli Tanácsadói Szolgáltatások területéért, mint a cég legújabb partnere. A szakember tizenöt éve, pályakezdőként csatlakozott az EY-hoz, 2017-ben igazgatóként kezdte el felépíteni a számvitel területén belül a pénzügyi tanácsadás üzletágat, amit az iparágban szerzett széleskörű tapasztalatára és az EY-nál elérhető tudásbázisra alapozott. Kónya Zsolt célja, hogy segítse ügyfeleit az egyre komplexebbé váló számviteli előírások értelmezésében és alkalmazásában, valamint, hogy felkészítse őket az új technológiák, mint például az adatelemzés és a robotizálás használatára a pénzügyi, beszámolási folyamatok során. 

 

„Büszke vagyok rá, hogy Zsolt személyében ismét egy olyan partner csatlakozik az EY felsővezetőihez, aki több mint egy évtizede itt dolgozik. Ez garanciát jelent rá, hogy iparágspecifikus tapasztalatával magas szinten tudja támogatni ügyfeleinket a jövőben is” – emelte ki Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

 

A Magyarországon idén harminc éves tanácsadó cég munkatársainak száma dinamikusan növekszik az elmúlt években. Ma már több mint hatszázötvenen dolgoznak a cégnél, a vállalat pedig további száz fő főállású munkatárs felvételét tervezi a 2020. június 30-ával végződő pénzügyi évben. 

Kulcsszavak: EY +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15