Lila szőnyeges Lángoló világ premier

forrás: Prím Online, 2019. október 16. 10:30

Sztárokat felvonultató, exkluzív premiert tartott az Epic Drama csatorna nemzetközileg is elismert II. világháborús sorozatának, a Lángoló világnak (World on Fire). A szereplők, többek között a brit JULIA BROWN és JONAH HAUER-KING, a lengyel ZOFIA WICHLACZ, TOMASZ KOT és BORYS SZYC, valamint a vezető producerek az ikonikus kulturális központban, a Koneserben jelentették be érkező sorozatuk premierjének dátumát: 2019. november 10-ét.

Az eseményre a lengyel sajtó és a kábelszolgáltatók mellett Közép- és Kelet-Európából is érkeztek médiumok, hogy részt vegyenek a többszörös díjnyertes Peter Bowker által írt epikus történelmi dráma zártkörű bemutatóján. A vendégek a tévécsatorna színvilágához illeszkedve lila szőnyegen vonultak be, ahol a hírességek megálltak egy-egy fotóra, és nyilatkoztak arról is, melyik volt a kedvenc részük a forgatásból. Az érdeklődők mindezt élőben nézhették végig az Epic Drama lengyel Facebook oldalán (az oldal életében ez volt az első élő streamelés, s mindezt 160.000-ren követték végig!).

 


Jonah Hauer-King, aki hatalmasat alakít a sorozat kulcsszereplőjeként, az idill pillanatait megörökítő jeleneteket emelte ki: „Örömet, boldogságot és Varsó vibrálását kellett visszatükröznünk – egy fiatal és gondtalan szerelmet egy olyan történelmi időszakban, amikor minden nagyon sötét és bonyolult volt” – nyilatkozta a színész.

 



Úgy tapasztaljuk, hogy a többnyelvű és több helyről szóló történetek népszerűek a régióban, a nézők belemerülnek a karakterekbe, átérzik az érzelmeket és az adrenalint. Varsó központi szerepet játszik a Lángoló világban, így ezt a várost találtuk tökéletesnek a következő hónapokra szánt kiemelt sorozatunk bemutatására – mondta Karin Heijink, a Viasat World médiavállalat (amelyhez többek között az Epic Drama csatorna tartozik) tartalmakért és termékekért felelős alelnöke.  Igyekszünk a legjobb drámákkal feltölteni a műsorfolyamot, és már magunk is izgatottan várjuk, hogy a Lángoló világ Közép- és Kelet-Európa képernyőire kerüljön. Igen magas befektetést követelt ez tőlünk, de elkötelezetten vállaljuk a csatorna színvonalának fenntartását. 

 



A Lángoló világ a konfliktus minden oldalát bemutatva, Európa országaiban – Lengyelország, Franciaország, Németország és Nagy-Britannia – járva meséli el a II. világháború történetét hétköznapi emberek életén keresztül. A szívszorító, több szálon futó dráma során nyomon követhetjük az egyes országok karaktereinek egymásba fonódó sorsát. A sorozat az említett neveken túl olyan színésznagyságokat vonultat még fel, mint az Oscar-díjas HELEN HUNT, az Emmy- és BAFTA-díjas SEAN BEAN és az Oscar-jelölt és Laurence Olivier-díjas LESLEY MANVILLE.



A hét epizódból álló első évad 2019. november 10-én 21 órakor rajtol hazánkban, dupla résszel, és egészen december közepéig biztosítja az izgalmakat a vasárnap estékre. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjazták az építőipar „rocksztárját”

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az idei "Év Építőipari Személyisége" díjat. A szakember 30 éve képzi és inspirálja a szakembereket és az építőanyag kereskedőket, emellett támogatja a megrendelőket építési álmaik valóra váltásában. Legyen szó TikTok videóról, egy medence burkolásáról készülő oktatóanyagról, vagy ezer szakember motiválásáról egy konferencián, Markovich Béla mindenhol ott vagy és minden lehetőséget megragad, közvetlenül hozzájárulva az építőipar kultúrájának fejlődéséhez.

2024. március 29. 15:16

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05