A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

forrás: Prím Online, 2019. október 22. 11:50

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

Már ahhoz is több mint 400%-os növekedést kellett elérni, hogy egy cég felkerüljön a közép-európai régió 50 leggyorsabban fejlődő vállalatának listájára, de a hatodik helyet megszerző és ezzel a magyar vállalatok között nyertes Dyntell árbevétel növekedése az elképesztő 2500 százalékot is meghaladta. 

 

 

A cég, amelynek neve a Dynamic és Intelligence szavak összeolvadásából jött létre hadat üzen az ösztönös vállalatvezetésnek, küldetése, hogy az üzleti döntéseket gyors és professzionális adatelemzéssel segítse. A Dyntell által kifejlesztett Dyntell Bi üzleti intelligencia rendszer a vezetői döntéstámogatás egy új technológiája, amelynek lényege, hogy az adatelemzés nem egy elkülönülő folyamat, hanem beépül a vállalat irányításának rendszerébe. 

 

Salga Péter, a Dyntell ügyvezetője elmondta, hogy a cég gyors növekedése annak a trendnek köszönhető, hogy a vállalatok egyre inkább felismerik a képződő adatokban rejlő kincset és az adatelemzés fontosságát. Egyre többen értik meg, hogy az üzleti intelligencia a versenyképességük záloga lehet, mert a jó üzleti döntéshez alapvető fontosságú a megfelelő helyen és időben rendelkezésre álló, pontos és részletes információ. 

 

„A modern cégek vezetői nem elégednek meg a dashboardokkal, adatvizualizációval, hanem valódi just-in-time információt akarnak, workflow-val, tervezéssel, mesterséges intelligencia támogatással. Egy ilyen szoftverrel könnyű értéket teremteni és a megtérülő beruházás híre futótűzként terjed, ezért vagyunk egyre több cégnek partnere az adatvezérelt cégvezetés folyamatainak kialakításában.” – mondta el az ügyvezető. – „Ez az elismerés fontos mérföldkő, alap a további növekedéshez.”

 

A következő lépcsőfok a Dyntell számára a további terjeszkedés az Egyesült Államokban és a külföldi piacokon. Hosszú távú cél, hogy egy évtized múlva a magyar vállalat olyan globális szoftverszállító legyen, akitől minden szükséges üzleti szoftver támogatást egy helyen be lehet szerezni. 

 

 Az elismerés kapcsán Tancsa Zoltán, a Deloitte Magyarország partnere elmondta: „A leggyorsabban növekedő technológiai vállalatok közé szenvedéllyel, elhivatottsággal és innovatív szemlélettel lehet bekerülni. Ezek önmagukban is a siker kulcsai lehetnek, de sok más tényező is döntő fontosságú. A Deloitte Fast 50 programja 20 éve segíti ezeket a vállalkozásokat céljaik elérésben. A listára kerülés például automatikus nevezést is jelent a Deloitte Fast 500 EMEA programba, ahol a pályázó cég a közép-európai régión túl, világszerte is az ügyfelek látóterébe kerülhet.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15