Harminc napig tartó Black Friday akciót hirdet a Vodafone

forrás: Prím Online, 2019. október 31. 18:55

Red Novembert tart a Vodafone Magyarország Black Friday helyett. A szolgáltató idén harminc napon át biztosít jelentős kedvezményt öt legnépszerűbb készüléke árából, hogy új és már meglévő ügyfelei nyugodtan, átgondoltan dönthessenek.

 

Stresszes Black Friday helyett higgadt Red November 

Magyarországon először 2013-ban jelent meg a Black Friday, és népszerűsége azóta is töretlenül nő. Tavaly soha nem látott növekedés volt tapasztalható: 2017-hez képest Fekete Péntek napján világszinten 23,6%-al nőtt az online értékesítés. Az okostelefonokból származó bevétel is rekordot döntött, 2018-ban először meghaladta a 2 milliárd dollárt.  Az óriási mértékű és egyre növekvő vásárlási hullám, valamint az online vásárlás térnyerése együttesen azt eredményezte, hogy a Black Friday-t övező napokon évről évre jelentősen megnövekszik az adatforgalom és a képernyő előtt töltött idő. Ezeken a napokon a szűk időkorlát és a felmérhetetlenül nagy kínálat egy újfajta stresszfaktorként jelenik meg a vásárlók életében. 

 

Ennek kiküszöbölésére a Vodafone idén egy egész hónapon át kínálja jelentős kedvezménnyel legnépszerűbb készülékeit, online és az üzletekben egyaránt, hogy a Black Friday időszakában is biztosítsa ügyfelei számára a nyugodt és stresszmentes vásárlás élményét. 

 

20, 30 vagy 40% kedvezmény öt népszerű okostelefonra 

Az akcióban részt vevő készülékek november 1. és november 28. között RED tarifával 30% kedvezménnyel vihetők el, a november 29-én kezdődő Black Friday hétvége időtartamára pedig tovább növekszik a kedvezmény, és RED tarifa választása esetén már 40%-kal kedvezőbb áron vásárolhatók meg. Mindemellett november 1. és december 1. között a GO tarifával vásárolt készülékekre is 20% kedvezmény jár. 

 

Az akcióban a következő készülékek vesznek részt: Huawei P Smart (2019), Huawei P30 lite, Samsung A50, iPhone 7 32 GB, LG Q60.

 

A kedvezményt minden új és már meglévő ügyfél igénybe veheti új készülék vásárlása esetén 2 éves hűségidővel, csakúgy, mint a UPC ügyfelek és a két cég közös ügyfelei, a számukra elérhető havidíjkedvezménnyel és 2GB extra adattal.

 

 „Az év végi időszak sokunk számára nem a nyugalomról és pihenésről szól, hiszen sokan már novemberben beszerzik az ünnepekre az ajándékokat. A Vodafone ügyfelei ebben az időszakban is lehetőséget kapnak arra, hogy nyugodtan, átgondoltan, ugyanakkor kedvező áron vásárolhassanak. Műszaki cikk vásárlása esetén különösen fontos, hogy megfontolt, felelős döntést hozzunk, hiszen ezeket az eszközöket több évre és napi használatra vásároljuk. Ezzel is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a fenntarthatóság a felelős vásárlási döntéssel kezdődik” – nyilatkozta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Szolgáltatások Üzletág Vezérigazgató-helyettese.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15