Innovatív közösségi zenealkalmazást fejlesztettek ki magyar fiatalok

forrás: Prím Online, 2020. január 8. 13:47

Elérhetővé vált egy új zenés telefonos applikáció, amit a Metropolitan Egyetem volt hallgatói fejlesztettek ki. A Playsic nevet viselő app gyökeresen megváltoztathatja a budapesti bulizás világát. Alkotói a legjobb helyszínek és a különböző zenei ízlések feltérképezésével egy olyan modern zenegépet készítettek, amelynek használatához nem kell más, csak egy okostelefon. 

Az alkalmazás már számos budapesti szórakozóhellyel kapcsolatban áll, ahol mindenki kedvére alakíthatja a lejátszási listákat a Playsic-en keresztül. A dalberakás funkción kívül közösségépítő szerepet is betölt, hiszen azáltal, hogy könnyen nyomon követhető, hogy az egyes helyszíneken milyen zenék szólnak, a hasonló zenei ízléssel rendelkező felhasználók könnyedén felvehetik egymással a kapcsolatot. Az aktuális lejátszási listák nyilvánosan elérhetőek a felhasználók számára, így az egyes helyszínek kialakíthatják saját zenei arculatukat is.

 

 

„Azáltal, hogy a közönség kezébe kerül az irányítás, a pub-tulajdonosoknak nem kell többé azért aggódniuk, hogy milyen zenékkel invitálják be és tartsák meg vendégeiket. Azon felül, hogy megoldást találtunk a korábbi zenegépek elavulásának helyzetére, egy olyan ingyenes és könnyen használható alkalmazást álmodtunk meg, ami közelebb tudja hozni az embereket egymáshoz a zene iránti közös szeretet erejével, és kellemesebbé tudja tenni a szórakozást.” – mondta el Vedres Tamás, a Playsic ügyvezetője.

 

Egyes helyszínek aktuális akciói is elérhetőek lesznek az alkalmazáson belül, ezzel is segítve a felhasználókat a könnyebb döntéshozásban. Akik már éltek a zenegépek korszakában, azoknak nosztalgikus élményt kínál, akik pedig még nem, azok megtapasztalhatják, hogy milyen érzés kézbe venni a zenei irányítást. 

 

A projekt az ÖKO_16 pályázat keretében, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával valósult meg.

 

A Playsic elérhető Androidra és iOS-re is.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50