A Citrixnél a Fujitsu lett “Az év partnere”

forrás: Prím Online, 2020. február 20. 11:50

A Citrix Systems, Inc. mostani bejelentése szerint a Fujitsu nyerte el a vállalat által partnereknek odaítélt legmagasabb elismerést, „Az év partnere” díjat. A Fujitsu egyben „Az év globális rendszerintegrátora” is lett az EMEA térségben. 

A bejelentésekre az orlandói Citrix Summiton, a Citrix éves partnerkonferenciáján és pénzügyi évének nyitórendezvényén került sor. A díjat a Fujitsu képviseletében Megumi Shimazu alelnök, a digitális infrastruktúraszolgáltatások üzletágának vezetője vette át, aki az ausztrál tűzvész károsultjait segítő jótékonysági szervezeteknek, köztük a Vörös Keresztnek ajánlotta fel a vele járó 20 ezer dollár készpénzt. A Citrix felajánlotta, hogy megduplázza az adományt, amelynek összege így eléri a 40 ezer dollárt. 

 

A Citrix az elsősorban Ázsiában és a Csendes-óceáni régióban, Japánban és Európában lebonyolított sikeres közös projektek és az elnyert ügyfélmegbízások alapján választotta a Fujitsut „Az év partnerévé”. Az indoklásban kiemelték, hogy a Fujitsu Óceánia az első között vásárolta meg az intelligens képességeket nyújtó Citrix Workspace megoldást, amely mind a cég belső csapatai, mind pedig ügyfelei számára új alapokra helyezi a dolgozói élményt. A vállalatok közötti szoros kapcsolatot jól érzékelteti, hogy a partnerek nemrég integrálták egymással a Citrix Workspace megoldást és Fujitsu RunMyProcess Digital Suite termékeit. Az integráció révén az ügyfelek még hatékonyabbá és produktívabbá tehetik működésüket a feladatkiosztás intelligens és praktikus szervezésével és automatizálásával. 

 

Az EMEA-régióbeli „Az év globális rendszerintegrátora” díj indoklásában a Citrix kifejtette, hogy partnerként dolgoznak a Fujitsuval a munkakörnyezetet, a hálózati működést és az analitikát egyaránt támogató, egységes megoldások kidolgozásán, amelyekkel a szervezetek felszabadíthatják az innovációban rejlő lehetőségeket, felkelthetik az ügyfelek érdeklődését és javíthatják termelékenységüket – mindezt anélkül, hogy ehhez kompromisszumot kellene kötniük a biztonság terén. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05