130 álláshelyet kínál a MOL friss diplomásoknak

forrás: Prím Online, 2020. március 6. 12:10

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport Growww elnevezésű, díjnyertes tehetséggondozó programjára, amely páratlan lehetőséget kínál a frissdiplomásoknak arra, hogy karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál kezdjék el. A program segítségével a MOL az iparági szakemberek új generációjának támogatására törekszik: a résztvevők az egyik legösszetettebb iparágban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat, így felkészülhetnek a komolyabb üzleti kihívásokra is.

A MOL-csoport több mint 130 álláshelyet kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a MOL-csoport nyolc országban (Ausztria, Horvátország, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia) működő leányvállalataihoz.

 

Az intenzív, egyéves program során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerkedni a MOL-csoport tevékenységének minden üzleti és működési területével. A munkahelyi tanulás és a MOL különböző ipari létesítményeibe tett látogatások mellett a fiatal szakemberek strukturált oktatási program keretében sajátíthatják el az ágazatra vonatkozó ismereteket, ami egyben kiváló lehetőség a vállalat vezetőivel való megismerkedésre és a szakmai kapcsolatok építésére is. Minden résztvevőt egy mentor támogat, aki szakmai útmutatást és visszajelzést nyújt, valamint segíti a nemzetközi munkakörnyezethez való alkalmazkodást.

 

„Az elmúlt 13 évben több ezer tehetséges fiatal helyezkedett el nálunk a Growww-nak köszönhetően, amellyel kiemelkedő, több mint 80 százalékos megtartási arányt értük el. A program töretlen népszerűsége számomra újabb bizonyíték arra, hogy a MOL a régió egyik legvonzóbb munkáltatója. Globális vállalatként hosszú évek óta lehetőséget adunk a fiataloknak arra, hogy friss ötleteikkel és látásmódjukkal formálják a vállalat jövőjé, most pedig különösen izgalmas időszakban csatlakozhatnak hozzánk, hiszen számos innovatív és fenntarthatósági projektet indítottunk útjára. Fontos kiemelni, hogy a Growww jóval több mint egy gyakornoki program: fiataloknak teljes munkaidős állást, versenyképes fizetést és egy komplett juttatási csomagot kínálunk, amelynek része a bónusz, a cafetéria és 30 éves kor alatt a Diákhitel visszafizetésében nyújtott segítség is” – mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.

 

Az elmúlt évtized során a Growww program széles körű elismerést kapott, és a vállalat valódi védjegyévé vált. A program a kategóriájában legmagasabb, több mint 80%-os megtartási arányt ért el, emellett tavaly jóval az olaj- és gázipari átlag feletti, 40%-os volt a nők aránya a felvettek között. 

Kulcsszavak: MOL Growww program

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05