A HP mentőcsomaggal segíti partnereit

forrás: Prím Online, 2020. április 15. 19:45

A HP bejelentette, hogy rendkívüli intézkedések sorát vezeti be, amelyekkel globális partnerhálózatát segíti a koronavírus miatt kialakult működési- és pénzügyi nehézségek leküzdésében. A végfelhasználók számára biztosított széleskörű finanszírozási- és lízingmegoldások mellett a HP rövidtávú piac- és országspecifikus ösztönzőket kínál értékesítő partnereinek. Az egyes intézkedések országtól függően különböző formában valósulnak majd meg és a partnerektől is függ azok sikeressége. 

A HP ezek mellett kiszámíthatóbb, egységes díjazású ösztönzőprogramot és lazább kompenzációs modelleket vezet be, amelyekkel a partnerek számára rugalmasabb működést biztosít és meghosszabbítja a teljesítési igazolások és különböző riportok beérkezési határidejét. A változások részleteit a HP helyi csapatai egyeztetik az értékesítő partnerekkel.

 

„Nemzetközi vállalatként pontosan értjük a globális tervezés és helyi szintű megvalósítás elvét. Az egységes intézkedések helyett ezért országonként egyedi, az ottani helyzetre és a piacra minden szempontból reflektáló megoldásokat vezetünk be – mondta el Christoph Schell, a HP Kereskedelmi igazgatója. – A vállalat felépítése biztosítja az üzleti működés folytonosságát még a mostani, kihívásokkal teli időszakban is és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy felajánlhatjuk a segítségünket a nehéz helyzetben lévő partnereinknek.”     

 

HP Integrated Financial Solutions a végfelhasználók számára

Elismert pénzügyi partnereivel a HP Integrated Financial Solutions csoportja számos pénzügyi és eszközéletciklusra vonatkozó lehetőséget kínál. Az ügyfeleknek lehetőségük van késleltetett és csökkentett fizetésre 2021-ig, rövidtávú eszközbérlésre és készpénzhez juthatnak a saját eszközeik eladásán és a kedvezményes visszabérlésén keresztül.

 

A minősített ügyfelek már meglévő, saját munkahelyi eszközeiket finanszírozási megoldások részeként használhatják vagy az azonnal szükséges technológiát beszerezhetik 2020-ra kedvezményes részletfizetési feltételekkel, hogy csökkentsék a rövid távú cash flow terhelést. Az ügyfelek élhetnek a HP késleltetett fizetési struktúrája által biztosított előnyökkel vagy csatlakozhatnak a PC-kölcsönzési programhoz, amelyben 12 hónapos időtartamra bérelhetek eszközöket. Az egyéves szerződés lejártával a berendezések bérlete meghosszabbítható, továbbiakkal bővíthető vagy meg is vásárolhatók.     

 

Ingyenes virtuális kiberbiztonsági tanácsadás

A HP mindent megtesz azért, hogy csökkentse az otthoni munka és tanulás kiberbiztonsági kockázatát, ezért jótékonysági biztonsági kampányt indít. A HP szakértői online tippekkel és tanácsokkal, valamint ingyenes webináriumokkal segítik a felhasználókat a biztonságos otthoni munkaállomás felállításában. 

 

A felhasználókat a webes, e-mailes és dokumentumalapú fenyegetésektől védő HP Sure Click Pro szolgáltatás 2020 szeptember 30-ig ingyenesen érhető el. A szolgáltatás további funkciókkal egészíti ki a HP Sure Click megoldást, mint például a Word és Excel fájlok izolált környezetben történő szerkesztése. A kiegészítő a HP és más gyártók Windows 10 operációs rendszert futtató eszközein érhető el. További részletek a HP.com Security Solutions oldalon találhatók.

 

“A koronavírus miatt megváltozott helyzetben ezek a biztonsági megoldások a lehető legjobbkor válnak elérhetővé – mondta el Patrick Moorhead a Moor Insight & Strategy munkatársa. – Talán még soha nem dolgozott ennyi ember otthonról, mint most, az általuk használt eszközök biztonságát pedig továbbra is olyan szinten kell megoldani, mint az irodai környezetben. Amikor visszatérhetünk a normális kerékvágásba, további növekedést láthatunk majd a munkaerő mobilitásában.”

 

Virtuális tréninganyagok és tudástár

A HP University széleskörű tematikát felölelő online képzési anyagai a sales, a terméktámogatás vagy a vezető iparági szabványok használatáról hozzásegíthetik a partnereket a bevétel optimalizálás és a fenntartható üzletvitelhez szükséges tudáshoz. A személyre szabott digitális tananyagokból mindenki összeállíthatja a céljainak leginkább megfelelő képzéseket. 

 

A HP a 2020-as pénzügyi év végéig (2020. október 31-ig) minden eseményt az online térbe helyezett át, hogy biztosítsa a hiteles hírek és információk áramlását, valamint a kapcsolattartás lehetőségét a belső és külső szereplők között. Emellett a vállalat ügyfélszolgálata egy széles körben elérhető online platformon keresztül áll a felhasználók rendelkezésére az irodai nyomtatással, a biztonsági kérdésekkel, a mobilitási megoldásokkal és a HP szolgáltatásokkal kapcsolatban.

 

Kibővített 24/7 ügyfélszolgálat

A megnövekedett ügyfélszolgálati igényekre reagálva a HP folyamatosan képzi munkatársait az újabb feladatok ellátására, biztosítja számukra az otthoni munkavégzés feltételeit, és támogatja a chat, a közösségi média és a web alapú segítségnyújtást. A felhasználók felkereshetik a nonstop elérhető 24/7 Virtual Agent szolgáltatást, valamint a koronavírussal kapcsolatos információkról tájékoztatás nyújtó globális ügyfélszolgálat oldalát is. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SFFA 2024 – bejelentették az International Filmmakers 30 shortlistesét

A Creo örömmel jelenti be a Sony Future Filmmaker Awards 2024 shortlisteseit. A hat kategóriában 30 filmkészítőből álló shortlisten szereplő alkotók egyedülálló élményben részesülnek, és egy héten át különleges eseményeken vehetnek részt a Sony Pictures Studios Los Angeles-i telephelyén, beleértve egy workshopot, amely páratlan hozzáférést biztosít az iparág kulisszái mögé. A 2024. május 30-i díjátadó ünnepségen pedig kihirdetik a hat kategória győztesét, akiket szakértő zsűritagok választanak ki.

2024. április 24. 16:39

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50