A HONOR számos új termékkel és termékkategóriával bővíti okoseszköz-portfólióját

forrás: Prím Online, 2020. május 20. 13:35

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy új termékportfólióval támogatja a hálózatba kapcsolt intelligens eszközök elterjedését, és ezek segítségével egy összekapcsolt világ megalkotását. Az újonnan bejelentett termékek közt megtalálható a Honor MagicBook Pro notebook, a Honor ViewPad 6 táblagép, a Honor Router 3, a HONOR Vision X1 okostelevízió-sorozat, a Honor Choice termékkategórián belül pedig számos háztartási kisgép. 

Kreativitás határok nélkül az új Honor MagicBook Pro és ViewPad 6 készülékekkel

A Honor MagicBook Pro 16,1”-es kijelzőjét 4,9 mm-es káva veszi körül, a kijelző a készülékház 90%-át foglalja el. A 10. generációs Intel Core i7-10510U processzor és az NVIDIA GeForce MX350 grafikus vezérlő stabil, megbízható, akadozásmentes teljesítményről gondoskodik. A notebook fejlett több képernyős munkavégzést tesz lehetővé a hatékonyabb csoportos munka érdekében. A notebook első körben Oroszországban lesz elérhető 2020 szeptemberétől.* 

 

A készülékkel egy időben a Honor bejelentette továbbképzési programját a tengerentúli piacokon. Exkluzív oktatási programon keresztül segíti a fiatalokat a tanulásban, olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a Microsoft 365. A Honor a MagicBook sorozattal és egy egyéves Microsoft 365 otthoni verziójára szóló előfizetéssel igyekszik hozzájárulni új készségek elsajátításához és a folyamatos fejlődéshez.

 

A Honor ViewPad 6 Kirin 985 5G lapkakészlettel érkezik, és támogatja a Wi-Fi 6+ szabványt. 2K FullView kijelzője praktikus, osztott képernyős módban is használható, mindemellett HD sztereó minőségű hangzást biztosít. A Honor Magic-Pencillel együtt sokoldalúan használható társ munkában és szórakozásban. A Honor ViewPad 6 táblagép 2020 júniusától lesz elérhető a tengerentúli piacokon** .

 

 

Gyors kapcsolódás a Honor Router 3-vel, és új Honor Vision termékek

A Honor Router 3 támogatja a Wi-Fi következő generációját, a Wi-Fi 6 szabványt. A gyorsaságról, a nagyobb sávszélességről és az alacsonyabb energiafogyasztásról a Wi-Fi 6+ chipset és a Gigahome kétmagos, 1,2 GHz-es CPU gondoskodik. Akár 3.000 Mbps sebességre képes 2,4 GHz-es és 5GHz-es frekvencián. A Honor Router 3 az OFDMA technológiát is támogatja, így hatékonyabban kezeli a kompatibilis eszközöket, stabilabb kapcsolatot és jobb adattovábbítást biztosítva alacsonyabb késleltetés mellett. A Honor Router 3 2020 júliusától lesz elérhető a tengerentúli piacokon.

 

A Honor Vision X1 sorozat 8K kijelzője Motion Estimate and Motion Compensation (MEMC, mozgáskompenzálás) képfeldolgozó technológiával bír. Az X1 sorozat nagy felbontású képeket, és négy, egyenként 10 wattos hangszóróján keresztül kiemelkedő hangminőséget biztosít, az okos asszisztensnek köszönhetően pedig más Honor okoseszközről is vezérelhető. A termékek 65”-es, 55”-es és 50”-es kijelzővel kerülnek forgalomba. 

 

“A Honorral folyamatosan azon dolgozunk, hogy eszközeinken keresztül felhasználóink életét még kényelmesebbé tegyük, segítve őket a munkájukban, az otthoni feladataikban, sportolás és alvás közben is. Most bejelentett termékeinkkel még szélesebb körben tudjuk lefedni a mindennapok igényeit az egységes, kiemelkedő felhasználói élmény érdekében.” - mondta el George Zhao, a Honor elnöke.

 

A mai naptól a Honor online webshopja 14 országban érhető el, és jelenleg 1,54 millió regisztrált felhasználója van. A megújult hihonor.com 2020. május 21-től érhető el az Egyesült Királyságban. A platform a későbbiekben egyre több európai országban biztosítja majd a közvetlen vásárlás lehetőségét, erről később várható pontos információ.  

 

_______________

* A termék specifikáció változhatnak Oroszországban.

** A termék Oroszországban Honor Pad V6 néven, más országokban Honor ViewPad 6 néven lesz kapható.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15