A Siemens Mobility bemutatta új jövőképét és mottóját

forrás: Prím Online, 2020. június 22. 09:38

A Siemens Mobility bemutatta új jövőképét és mottóját, melyek világos és egységes irányt mutatnak a közlekedési megoldások vezető szállítója számára a mobilitási ágazat jövőjének formálásához. Az ágazatot a fenntartható és intermodális mobilitás iránti növekvő igény jellemzi, mely mögött olyan világméretű trendek állnak, mint az urbanizáció és a dekarbonizáció. Jövőképük –  „Globális vállalkozás vagyunk. Partnereink bíznak abban, hogy mi, mint a közlekedés úttörői az első kilométertől az utolsóig fenntartható és zökkenőmentes szolgáltatást nyújtunk”  - és mottójuk – „Moving Beyond”  -  a Siemens Mobility „DNS”-ét  testesítik meg, megerősítve törekvésüket, hogy világszerte sikeresen szolgálják ki ügyfeleiket innovatív közlekedési megoldásokkal.

„Megalkottuk vállalatunk új jövőképét és ezzel új mérföldkőhöz érkeztünk el: jövőképünk igazodási pontként szolgál és nap mint nap irányt mutat számunkra” – mondta Sabrina Soussan, a Siemens Mobility vezérigazgatója. „Ez a jövőkép és ez a mottó utat mutat számunkra olyan innovatív mobilitási megoldások kidolgozásához, melyek révén világszerte lehetővé tesszük ügyfeleink számára a fenntartható infrastruktúra kialakítását, a hosszútávú értéknövekedés elérését, az utasélmény fokozását és a garantált rendelkezésre állást.”

 

„Az új jövőkép és mottó alapvető meggyőződéseinket tükrözik. Megmutatják, kik vagyunk, és a jövőbe mutató, egységes vízióval szolgálnak ahhoz, hogy meghaladjuk a közlekedés és a mobilitás hagyományos elképzeléseit” – nyilatkozta Michael Peter, a Siemens Mobility vezérigazgatója. „Továbbra is ügyfeleink megbízható partnere leszünk világszerte, az olyan digitális, fenntartható, zökkenőmentes, intelligens közlekedési megoldások úttörője, melyek megbirkóznak a mobilitás és a közösségi közlekedés iránti növekvő igényből adódó jövőbeli kihívásokkal.” 

 

A jövőkép elemei egy-egy kiemelt területre összpontosítanak, melyek mind a fokozottabb üzletfejlesztést, innovációt, fenntarthatóságot, digitalizációt, és ami a legfontosabb, ügyfélorientáltságot támogatják. Együtt világos és innovatív keretet rajzolnak ki, amely utat mutat a jövőbe. 

 

 

Globális vállalkozás

Ahhoz, hogy a Siemens Mobility a jövőben is fenntartható és nyereséges módon növekedjen, új üzleteket kell kötni új piacokon, új ügyfelekkel és új üzleti modellek alkalmazásával, melyek a gyorsaságra és a piaci hatásra összpontosítanak. Ehhez erős, sokszínű, kreatív és vállalkozó szellemű csapat szükséges, mely arra törekszik, hogy világszerte piacvezető szerepet játsszon a közlekedési megoldások biztosításában.

 

Megbízható partner

A digitalizációra és innovációra összpontosítva a Siemens Mobility olyan közlekedési innovációkkal és új megoldásokkal mutat majd utat, melyek lehetővé teszik a fenntartható, biztonságos, megbízható és zökkenőmentes személy- és áruszállítást. A hangsúlyt továbbra is a minőségre, a megvalósításra és a projektek kivitelezésére helyezzük, ezzel is megerősítve megbízható partneri pozíciónkat ügyfeleink körében.

 

Személyszállítás

Megbízható partnerként a Siemens Mobility ügyfeleivel közösen dolgozik azon, hogy kielégítse a felhasználók és az utasok igényeit. Az utasélmény továbbra is a legfontosabb szempontok egyike lesz. A cél, hogy mindenki biztonságosan, megbízhatóan, kényelmesen és fenntartható módon juthasson el oda, ahová igyekszik.

 

Fenntarthatóság

A Siemens Mobility támogatni fogja ügyfeleit a szén-dioxid-semleges közösségi közlekedés széleskörű bevezetésében, például megújuló energiaforrásokat alkalmazó energiahatékony járművekkel és a meglévő infrastruktúra kapacitását növelő felhő alapú jelzőrendszerekkel. Ez növeli az eszközök értékét és meghosszabbítja élettartamukat, csökkentve az ügyfelek tevékenységének ökológiai lábnyomát. A Siemens Mobility közlekedésirányító rendszereivel és intermodális megoldásaival a városok napi szinten menedzselhetik a közlekedést és beazonosíthatják a leginkább környezetbarát közlekedési módokat.

 

Zökkenőmentesség

A Siemens Mobility intermodális megoldásaival minden út egyetlen zökkenőmentes utazásnak tűnik majd és az egymást követő közlekedési módozatok zavartalanul kapcsolódnak egymásba. Az utastájékoztatás folyamatosságára és a megbízható közlekedési módokra összpontosítva a Siemens Mobility támogatni fogja az üzemeltetőket az egyedi utasélmény kialakításában. Ezt olyan átfogó megoldások teszik lehetővé, mint az intelligens közösségi közlekedéshez kapcsolódó intelligens közúti és vasúti infrastruktúra. Ez valós időben optimalizálja majd a személy- és teherszállítást, a megelőző karbantartás és az eszközök optimalizálása pedig 100%-os rendelkezésre állást biztosít.

 

Az első kilométertől az utolsóig

Az út kezdetén és végén kevés választási lehetőséget kínáló közlekedési módok sorozata helyett a Siemens Mobility egyetlen utazásként megélt élménynek látja a közlekedést: ez egyetlen zökkenőmentes, biztonságos és kényelmes utazás jelent, akár otthonról vagy bármely más szabadon választott pontból kiindulva. Az utas teljes útja során elérhetők lesznek a közösségi közlekedési lehetőségek, beleértve a kezdeti és végső csatlakozásokat is. Így valóban fenntartható közlekedésről beszélhetünk. 

 

A Siemens Mobility mindent el fog követ annak érdekében, hogy jövőképét megvalósítsa és kövesse mottóját: „Moving beyond“

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15