Hazánkba érkezik a Samsung Odyssey G9 monitora

forrás: Prím Online, 2020. június 25. 13:56

A Samsung, a gaming monitorok piacának egyik vezető szereplője*  bejelentette, hogy következő generációs Odyssey G9 ívelt monitora világszerte, így Magyarországon is elérhető lesz. A 2020-as CES kiállításon bemutatott G9 a G7 monitort követi az Odyssey sorozatban, amely a legmagasabb szintű tervezéssel alkotja újra a játékélményt. A készülékeket kényelmes ívelt kialakítás, kiemelkedő interaktivitás és kiváló képminőség jellemzi. A vállalat első Dual QHD gaming monitora NVIDIA G-SYNC támogatással és 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik.

Az Odyssey portfólió prémium teljesítményét a TÜV Rheinland, a vezető nemzetközi minősítő szervezet is igazolta, amikor az Odyssey monitorokat az iparág legmagasabb teljesítményű 1000R-es ívelt kijelzőjeként, valamint Eye Comfort szemkímélő tanúsítvánnyal ismerte el. Mindemellett az Odyssey G9 a Samsung első monitora hitelesített HDR10+ támogatással, amely a kvantumpontos technológia és a HDR1000 panelek kombinációjával lenyűgöző játékélményt kínál.

Az Odyssey G9 kialakítását a 2020-as CES Innovációs Díjjal is elismerték a Perifériák és Kiegészítők kategóriában. 

“A nemrégiben bemutatott Odyssey G7 ívelt monitor mellé megérkezett a G9 is, a vállalat első Dual QHD gaming monitora, 1000R-es ívelt kijelzővel. Ez az innovatív portfólió így megerősíti a Samsung vezető szerepét a gaming monitorok globális piacán – mondta el Hyesung Ha, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – Az Odyssey G9 ívelt monitorunk új szintre emeli a játékélményt és a kompetitív játékban is döntő szerepe lehet.”  

A játékosoknak szupergyors megjelenítésre és kiemelkedő válaszidőre van szüksége, miközben minden zavaró tényezőt igyekeznek kizárni. A G9 a Samsung legújabb innovatív megoldásaival éppen ebben segít. A 49 colos G9 a világ egyik első Dual Quad High-Definition (DQHD) 5120x1440 felbontású gaming monitora, amely egyedülálló kialakítású, magával ragadó 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik. A G9 olyan kiemelkedő megoldásokkal segíti a játékosokat, mint a mindössze 1 ms válaszidő, a 240 Hz-es frissítési ráta, vagy a Dual QHD felbontású, kristálytiszta QLED képminőség. Az Odyssey G9 különleges játékélményt biztosít, dinamikus és folyamatos mozgással minden jelenetben, az NVIDIA G-SYNC® és az Adaptive Sync DP1.4 melletti támogatásának köszönhetően. 

A G9 kivételes, innovatív kialakítással, fényes fehér külső borítással és futurisztikus Infinity Core Lighting megvilágítással érkezik, amely 52 egyedi színárnyalattal és öt különböző fényeffekttel járul hozzá a játékélményhez. A formatervezés és a fények használata minden játékhelyzetet emlékezetessé tesz.

A Samsung G9 monitora Magyarországon az augusztus 10-i héttől érhető el 487.000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. 

Az Odyssey gaming monitor portfólióról további információ a  weboldalon érhető el. 

Termékjellemzők:

 

______________

* Az IDC Worldwide Negyedéves Gaming Tracker 2019 Q4-es adatai alapján.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05