Hatalmas lépéssel hatodik helyezett a Huawei a leginnovatívabb vállalatok listáján

forrás: Prím Online, 2020. június 27. 09:42

A Huawei Technologies negyvenkét helyezést ugrott előre, és ezzel hatodik helyezett lett a Boston Consulting Group leginnovatívabb vállalatokat (The Most Innovative Companies) rangsoroló listáján. A Boston Consulting Group 2005 óta figyeli a globális innovációs trendeket, majd rangsorolja az ötven legtöbbet innováló vállalatot. A legfrissebb, 2020-as lista azt tartotta szem előtt, hogy mit és mennyit tesznek a vállalatok azért, hogy hosszú távon is kiválóan teljesítsenek.

Idén a Huawei negyvenkét helyezést lépett előre, ezzel az év legnagyobb előrelepését mutatta be a listán. A vállalat először 2014-ben került a listázottak közé, ötvenedik helyezettként. 2015-ben negyvenhatodik, 2019-ben pedig negyvennyolcadik helyezést ért el.

 

A Huawei folyamatosan fejleszti készülékei ökoszisztémáját, mely a vállalat 1+8+N stratégiájával összhangban arra fókuszál, hogy a felhasználókat minél szélesebb körű szolgáltatásokkal és élményekkel lássa el. A Huawei kiemelten két kulcsterületen, a mobilegységek és a felhőszolgáltatások területein kívánja kihasználni a technológiai innovációk nyújtotta lehetőségeket. A vállalat a világ vezető alkalmazásfejlesztőivel együttműködve folyamatosan azon dolgozik, hogy minél több appot tegyen elérhetővé a felhasználói számára saját alkalmazásáruházában. Annak érdekében, hogy kibővítse ökoszisztémáját és továbbfejlessze az AppGallery kínálatát, a Huawei világszerte folyamatosan közös munkára hívja a fejlesztőket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05