Újabb hallgatókat támogat kettős diplomájuk megszerzésében a Siemens

forrás: Prím Online, 2020. július 16. 19:06

Egy hosszú távra tervező vállalat számára a legnagyobb érték a megbízható, magasan képzett, új megoldások iránt nyitott munkaerő megtalálása és megtartása. A Siemens Mobility Kft-nél tudják, hogy a holnap szakemberei már az iskolapadban ülnek, így őket már képzésük alatt érdemes megtalálni, támogatni.

Erre ad kitűnő lehetőséget a Budapesti Műszaki Egyetem és a világ száz legjobbja közé sorolt Karlsruhei Technológiai Intézet közös programja, melyben a Siemens Mobility Kft. immáron második éve vesz részt.

 

A tavalyi tanévben 6 tehetséges mérnök-informatikus és villamosmérnök 1 illetve 2 szemeszterre szóló ösztöndíját biztosította a vállalat. Idén újból várják a hallgatók jelentkezését, remélik, hogy a tavalyi évhez hasonlóan tehetséges, innovatív és érdeklődő fiatalokat támogathatnak tanulmányaikban és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy ezek a fiatalok már egyetemi éveik alatt tapasztalatokat szerezhessenek az ösztöndíj révén a legmodernebb technológiákkal és tanulmányaik alatt. Tanulmányaik végeztével természetesen számítanak rájuk az innovatív megoldások kutatásában. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05