Megérkeztek a legújabb Mio Cyclo kerékpáros navigációk

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 3. 09:46

Pattanj nyeregbe Te is autó helyett, indítsd be az őszi szezont a Mio legújabb kerékpáros navigációival! Akár hasznos biciklis információkra van szükséged, akár új útvonalakat fedeznél fel, az egyszerűen használható, vízálló Mio Cyclo Discover vagy Discover Plus lelkes társad lesz a nagyobb túrák vagy a mindennapi kerekezések során.

Világszerte milliók kedvenc közlekedési eszközévé és időtöltésévé vált a kerékpározás a járvány idején. A kétkerekű népszerűsége azóta sem csökkent: nem csoda, hiszen a tömegközlekedés biztonságosabb alternatíváját kínálja, emellett a sportolás egyszerűen kivitelezhető módja, mely szabadtéren, barátokkal, családdal is űzhető. Ha Te is szívesen pattansz nyeregbe, de számodra a kerekezés nem csak a teljesítményről, hanem a közlekedésről, a szebbnél szebb tájak felfedezéséről és a közösségi élményről szól, akkor a Mio legújabb biciklis navigációit Neked találták ki! A Mio Cyclo Discover és Discover Plus hasznos információkkal, meglepetés útvonalakkal, kihagyhatatlan tippekkel segít, hogy még több élményt gyűjthess két keréken. A nagytudású Mio Cyclo Discover Plus és Mio Cyclo 215 modellek 2020. szeptember 1-jétől a Hervis áruházakban országszerte kaphatóak.

 

 

Kerékpáros útikalauz a zsebben 

A teljes Európa térképpel felszerelt Mio Cyclo Discover/Discover Plus segítségével könnyedén megtervezheted a kerékpáros kirándulásokat. A Mio Share applikációval tárolhatod és rendszerezheted túráidat, valamint új útvonalakat tölthetsz le a navigációdra és frissítheted a térképeket vagy a készülék szoftverét. Emellett a népszerű RouteYou és a Komoot appokat is használhatod az eszközön. A Mio Cyclo Discover Plus beépített WIFI-jével pedig számítógép nélkül is szinkronizálhatod az adatokat a Mio Share-en keresztül.

 

 

Never Miss és Suprise Me

A Mio Cyclo Discover/Discover Plus számtalan hasznos információval és izgalmas funkciókkal segít, hogy még többet hozhass ki a biciklis kiruccanásokból. A biciklis POI-k listájában megtalálod, hol van a legközelebbi elsősegélynyújtó hely, hol juthatsz frissítőhöz, vagy merre lesz a közeli bicikliszerviz. Ha kerekezés közben bármilyen látványosságot szeretnél rögzíteni, mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy Never Miss jegyzetet. Készüléked mutatni fogja, ha egy már meglévő Never Miss ponthoz érsz, és a hozzá tartozó QR kód segítségével telefonon meg tudod nézni a legfontosabb tudnivalókat az adott pontról. 

 

Ha szeretnéd kicsit változatosabbá tenni a túrákat, válaszd a Surprise Me funkciót! Add meg az úticélt, az időt és a távolságot, és a készüléked három meglepetés útvonalat fog Neked felajánlani. 

 

Ha pedig vészhelyzet adódna, és segítségre van szükséged, a Hol vagyok? funkciót használhatod, ami megmutatja a pozíciódat a hozzá tartozó hosszúsági és szélességi fokokkal együtt.

 

 

Egyszerűen kezelhető és sétához is használható

A Mio Cyclo Discover/Discover Plus navigációkon könnyen eligazodsz majd. A menüfelépítés egyszerű, a készülék az információkat jól láthatóan, nagy méretben jeleníti meg. Ha biciklizés helyett sétálni vagy futni lenne kedved, a navigációt akkor is használhatod, hiszen a beépített térképalkalmazás a sétaútvonalakat is támogatja. A Mio Cyclo Discover Plus modell a beépített Bluetooth segítségével a közösségi média üzeneteket is megmutatja, így nem kell a kezedet használnod és nem maradsz le semmiről biciklizés vagy séta közben sem.

 

Főbb termékjellemzők:

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Elképesztő! Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája

Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024-2025-ös Formula-1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

2024. március 1. 10:10

A Galaxy Buds széria legújabb frissítése magával ragadó, intelligens hangzást kínál

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

2024. február 29. 14:28

Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei

Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN okostelefon, a HUAWEI FreeClip vezeték nélküli fülhallgató és a HUAWEI WATCH GT 4 okosóra. A Huawei tavaly megszilárdította pozícióját a viselhető prémium okoseszközök piacán: 2023 végére több mint 150 millió okosórát szállított le. A vállalat tovább növeli kutatás-fejlesztési beruházásait. Idén három fontos iparági kihívást, az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészség kezelését érintő innovációkra összpontosít.

2024. február 28. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05