Új elektronikus áruházi rendszer

eSys

, 2001. január 18. 22:17
Az idei karácsonyi forgalom év végi összegzésekor egészen biztosan kiderül, hogy a legnagyobb forgalmú webes áruházak egy ma még újdonságnak számító, korszerű elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat kínáló szoftverrendszerrel kerültek a dobogóra. A kulcsszó: eSys…
Az Areco Systems Kft. neve évek óta jól ismert az elektronikus kereskedelem területén, több internetes áruház kialakítása fűződik a cég nevéhez.

Az első irodaszer-áruház (www.irodaszer.com), illetve az első műszaki áruház, az eBolt (www.ebolt.hu) is az Areco fejlesztésében készült el, nemrégiben léptek piacra a kifejezetten a magyar piaci igények figyelembevételével kialakított eSysszel. Az új szolgáltatásokat is tartalmazó csomag különösen a kis- és középvállalatok számára nyújt ideális megoldást elektronikus áruházak kialakítására, mivel rugalmas, testre szabható, a lehető legkedvezőbb boltnyitási árat kínálhatja, és a piacon található hasonló rendszerekhez képest meglepően alacsony üzemeltetési és fenntartási költséggel működtethető.

Az eSys teljes körű szolgáltatása révén a megrendelő igényei szerint választható a szolgáltatás szintje. Az áruházi rendszer főbb funkciói között a következőket találjuk: termékcsoportok kialakítása, intelligens keresés, vásárlói regisztráció, kosárkezelés, akciók támogatása, törzsvásárlói kedvezmények megadása, változtatható grafikai megjelenés, e-mailek küldése, statisztikák készítése, hitelkártyás fizetés lehetősége, egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület, tömeges adatfeltöltés.

Széles körű alkalmazhatóságának biztosítéka, hogy futtatható Linux, Windows NT, Sun Solaris és HP Unix operációs rendszereken, s olyan elterjedt adatbázisokkal működik együtt, mint a MySQL, a PGSQL, az Oracle, a Sybase és az MSSQL.

Az eSys áruházi rendszer két részből áll, az adminisztrációs felület az áruház testre szabására és az adatok karbantartására szolgál, a vásárlói felület pedig valójában az áruház "kirakata", itt történnek a vásárlások is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50