Teljes a Chello magyarországi menedzsmentje

, 2001. január 19. 10:47
A Chello Broadband Hungary új ügyvezetője, Hivatal Péter bejelentette, hogy teljes lett a világ egyik vezető szélessávú internetszolgáltatója magyarországi vállalatának menedzsmentje. A vállalat célja, hogy 2001 végéig a vezető szélessávú internetszolgáltatóvá váljon, így minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel ajánl állandó, nagysebességű szolgáltatást. E mellett csak fix havidíjat kell fizetni, telekommunikációs költségek nélkül. A szolgáltatás már a múlt év végétől elérhető Budapest hat kerületében, illetve a miskolci UPC-előfizetők számára.
Mint Hivatal Péter, a Chello Broadband Hungary ügyvezetője elmondta: “Cégünk itthon is piacvezető szerepre tör: az év végéig 15 000 előfizető kiszolgálását tervezzük. A 24 órás, fix havi díjas, tehát telefondíjmentes, nagysebességű internetszolgáltatást jelenleg a főváros I., II., IV., XI., XIII., XIV. kerületében és egész Miskolcon kínáljuk a UPC előfizetői számára.”

A United Pan-Europe Communications (UPC) érdekeltségébe tartozó Chello Broadband teljes egészében magyar vezetést bízott meg a hazai piac meghódításával. Ez azt is jelenti, hogy a Chello zárt portálján magyar nyelvű tartalom található, hiszen a Chello a hazai tartalomszolgáltatókra támaszkodik elsősorban, és támogatja őket a szélessávú tartalom előállításában is.

Az újonnan kinevezett ügyvezető, Hivatal Péter nevéhez fűződik a Reader’s Digest magazin elindítása. 1991 és 1998 között a Reader’s Digest Kiadó, majd az egyik legnagyobb hazai marketingszolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoport, az M Csoport Holding ügyvezetőjeként dolgozott. 1998 óta a Direkt Marketing szövetség elnöke is.

A Chello marketingigazgatója, Lakatos Zsolt a Manchesteri Egyetem MBA-kurzusának elvégzése után 1996-tól 2000-ig a Bell Telemarketing Kft.-t vezette.

Siklós András a Chello csak előfizetők számára elérhető, zárt portáljának irányításával megbízott tartalomfejlesztési igazgató. Ő felelős az elsősorban szélessávú hálózatokon élvezhető multimédiás tartalom, így animációk, rövidfilmek és filmelőzetesek fejlesztéséért. Siklós András korábban az MTV híradójának főszerkesztőjeként, valamint a Magyar Rádió vezető hírszerkesztőjeként dolgozott, 1999-től az MTV Online létrehozatalánál szerzett fontos ismereteket a magyar internetiparról.

A korábban a Vivendi Telecom Hungary munkatársaként dolgozó Nagy István a Chello produkciós vezetőjeként a tartalomszolgáltatás informatikai és technikai hátteréért felelős.

Kulcsszavak: +céginfo UPC chello

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50