Angoloktatás osztálytermen kívül 2020-ban

forrás: Prím Online, 2020. november 3. 13:37

8000 órányi tananyaggal megjelent a Xeropan angol tanító program tanároknak és diákoknak szánt online elérhető oktatási platformja, a Xeropan Classroom.

Miután a magyar Xeropan elnyerte az egyik legnevesebb oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai EdTech Breakthrough: az év Interaktív Tanulást Támogató rendszere díját, most egy új platformmal forradalmasítja az iskolai angoloktatást interaktív feladatokkal egészen A1 alapszinttől a C1 felsőfokig.

 

A debreceni Xeropan az MFB csoporthoz tartozó Hiventures befektetési programjából kapott tőkefinanszírozásnak is köszönhetően fejlesztette ki az oktatási rendszert, a Xeropan Classroom-ot amely a világ bármely országából lehetőséget nyújt angoltanároknak, hogy a Xeropan több évnyi tananyagát könnyedén felhasználhassák tanóráikon.

 

A rendszer érdekessége, hogy használatának segítségével a tanárok felismerhetik a tanulóik gyengeségeit és erősségeit, ezáltal személyre szabott angoloktatást tudnak biztosítani diákjaik számára még távoktatás keretén belül is.

 

A több ezer órányi tananyagot 6 éven át dolgozták ki a Xeropan munkatársai, hogy elérjék céljukat: az új platform teljes mértékben helyettesítheti a papíralapú tankönyveket, de kiegészítő feladatokra is kiválóan alkalmas. 

 

Jelenleg a Xeropan Classroom az egyetlen olyan digitális oktatási platform, amely egyszerre segít az adminisztrációban és értékelésben, illetve a szükséges mennyiségű és mélységű tananyagot tartalmazza.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Spinoff Extra: topvezetőktől tanulhatnak a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

A Spinoff Klub a győri Széchenyi István Egyetem nagy sikerű közösségépítő, innovációgazdasági programsorozata, amelyen meghívott előadók panelbeszélgetés keretében tárgyalják meg a legfrissebb technológiai trendek üzleti vonatkozásait. A mostani félévtől a brand újabb rendezvénnyel bővül: a Spinoff Extra során sikeres topmenedzserekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – elsőként, március 20-án, szerdán dr. Szászi István, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója lesz a vendég.

2024. március 18. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15