Tisztújítás az IAB Hungary elnökségében

forrás: Prím Online, 2020. december 7. 13:17

Rendkívüli elnökségi tisztújítás keretében Néz Katát választotta az IAB tagsága a leköszönő Yasar Umut helyére.

Yasar Umut 2020 végével befejezi az Omnicomnál folytatott ügynökségi munkáját, és ezzel egyidőben az IAB Hungary elnökségben elfoglalt posztja is megszűnik.  Az IAB Hungary elnöksége megköszönte Umut elkötelezett munkáját az elnökség és a szervezet működésében.

 

Néz Kata 2005-ben kezdte médiaügynökségi pályafutását az OMD-nél, ahol a Média Diákverseny győztes csapatának tagjaként kapott gyakornoki lehetőséget. Az OMD-nél töltött 8 év alatt offline médiatervezési, ügyfélkapcsolati feladatokkal foglalkozott helyi és nemzetközi ügyfél portfólión.

 

2011-ben csoportvezetőként érkezett a Zenith Optimedia-ba.

 

Karrierje 1 évvel később, az Omnicom Media Grouphoz visszatérve fordult digitális irányba, ahol Yasar Umuttal szoros együttműködésben dolgozott a Resolution Media digitális média részleg kialakításán, valamint a PPC, majd a programmatic terület integrálásán a stratégiai média tervezésbe.

 

Feladatkörébe tartozott a digitális specialisták stratégiai szemléletének fejlesztése, a cégcsoport szintű, illetve ügyfeleknek szóló digital tréning csomag kialakításában való részvétel, az integrált média stratégiai gondolkodás alapjainak megteremtése.

 

Az elmúlt 7 év során lehetősége volt a digitális világ széles spektrumának megismerésére a klasszikus display megoldásoktól kezdve a hirdetés kiszolgáláson át a SEO, a digitális attribúciós megoldások és programmatic területekig, támogatva a specialistákat e szolgáltatások “ügyfélbarát” kialakításában, a klasszikus médiamegoldásokkal való harmonizálásban.

 

Jelenleg az Omnicom Media Group stratégiai vezetője, ahol fő feladata az integrált stratégiai szemlélet megvalósítása és new business projektek vezetése.

Kulcsszavak: IAB Hungary +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05