Több mint 25 millió tévét adott el 2020-ban a Hisense

forrás: Prím Online, 2021. január 17. 14:29

Zászlóshajó termékét, a lézertévét helyezi előtérbe 2021-ben a kínai Hisense. A vállalat az első online megrendezett CES keretében bejelentette, hogy idén a TriChroma lézertévék széles választékát tervezi piacra dobni. A Hisense tavaly több mint 25 millió eladott készüléket tudhatott magáénak világszerte, amely után ígéretes piaci részesedést prognosztizál 2021-re is és a magyar piacon is számos újdonságot készül bemutatni idén.

A gyártó a vírusra való tekintettel tavaly az otthoni szórakoztatásra összpontosított és többek között online oktatást segítő öko-érintő képernyős, valamint otthoni edzésekhez használatos, fitnesz programokat támogató tévékészülékeket kínált a fogyasztóinak. Dr. Liu Xianrong, Chief Scientist a Hisense Laser Display üzletágának képviselője a CES-en elmondta, hogy a vállalat elkötelezett termékei képminőségének további fejlesztése, valamint a chip képességekkel kapcsolatos tapasztalatok bővítése mellett. 

 

 

A TriChroma lézertévék esetében a gyártó 50%-al jobb színskálát, valamint 20%-os fényerő növekedést ígér, amellyel a készülékek a csúcskategóriás mozit meghaladó élményt kínálnak a fogyasztóknak. A vállalat emellett a 4K 120Hz dual képernyős, 8K 120Hz képminőséget feldolgozó, továbbá AI SoC intelligens hangchipet és AI vision SoC chipet is gyárt, melyeket ULED tévékre alkalmaznak majd. 

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50