Szegeden nyitotta meg legújabb üzletét a DIGI

forrás: Prím Online, 2021. január 22. 16:37

A DIGI a régióban az elmúlt 10 év során fokozatosan végrehajtott technológiai beruházásokkal összhangban, előfizetői kényelmét és érdekeit szem előtt tartva a Szeged Plázában nyitotta meg legújabb üzletét.

A 2020-ban Szegeden végrehajtott jelentős vezetékes hálózat technológiai fejlesztését, valamint a teljes mobilhálózati lefedettség kiépítését követően a DIGI biztosítja az FTTH   technológiát előfizetői számára. Ennek megfelelően immár majdnem minden vásárló otthonában elérhető a felhasználói végpontig kiépített optikai hálózat. 

 

Szeged az igénybe vehető szolgáltatások terén technológiailag kiemelkedő, mivel a DIGI/ Invitel előfizetők 4 különböző integrált minőségi szolgáltatás előnyeit élvezhetik: a szélessávú adatátviteli szolgáltatást, a digitális televíziózást, az internettelefont (VoIP), és mindezekkel együtt a mobilszolgáltatást is.

 

Annak érdekében, hogy a megnövekedett ügyfélkör érdekeit még inkább kiszolgálja, a vállalat az első szegedi DIGI Pont 2016-os nyitását követően a Szeged Plázában, a Kossuth Lajos sugárút 119. alatt megnyitotta a városban második üzletét. A legújabb, az országban 62. DIGI Pont dizájnja tükrözi a modern, korszerű technológiai megoldásokat, amelyeket a vállalat előfizetőinek kíván nyújtani. 

 

A nyitással kapcsolatban Ruska Viktória, kommunikációs vezető elmondta: “Nagy öröm számunkra, hogy már a második üzletünket avathatjuk Szegeden, az Alföld szívében. Évtizedes jelenlétünk a délkeleti régióban ügyfeleink DIGI iránti bizalmában gyökerezik. Biztos vagyok benne, hogy új üzletünk a szegediek és a regionális lakosok kényelmét szolgálja majd, és teljes mértékben kielégíti előfizetőink igényeit!”

 

Az újonnan nyílt üzlet mellett a Dugonics tér 11 alatti DIGI Pont továbbra is várja az előfizetőket. 

 

_________________

* Fiber to the Home, száloptika telepítése az előfizetők otthonába

Kulcsszavak: DIGI DIGI Pont Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05