A Philips új irodai monitort mutatott be

forrás: Prím Online, 2021. február 6. 13:41

A Philips B termékvonal legújabb tagja a Philips 243B1JH (23,8" / 60,5 cm) monitor, egy kényelmes és biztonságos munkát nyújtó erőgép. Ez a Full HD felbontású Philips kijelző hibrid USB-C és USB-A dokkolási lehetőséget biztosít, így egyszerűvé téve az csatlakoztatást: egy kettős végződésű USB kábel mind a C, mind pedig az A típusú csatlakozót magában foglalja a videojel továbbítására (DisplayLink-kel az USB-A használatával). 

Az USB-C bemenet Ethernet összeköttetést, elektromos ellátást (100 W-ig), valamint videojel továbbítást tesz lehetővé az USB DisplayPort Alternate Mode segítségével. Ideális megoldás azoknak, akik átfogó csatlakozási lehetőségeket, kényelmet és biztonságot nyújtó monitort keresnek – pl. bonyolult konfigurációkhoz, zsúfolt irodákhoz vagy egylégterű munkahelyekhez, ugyanakkor támogatva a régi és a modern munkaállomásokat is. Sokoldalú funkcióinak köszönhetően a 243B1JH távmunkához is kiváló monitor.

 

Philips 243B1JH 

 

Egyszerű és teljes körű csatlakozás

A munkaállomás akkor jó, ha egyszerű, komfortos és jól szervezett. A Philips monitorok USB Docking csatlakozása ezért univerzális port-replikációt biztosít, az egyszerű, komplett, rendetlenség nélküli asztali csatlakoztatás érdekében. A Philips 243B1JH hibrid USB Docking csatlakoztatással rendelkezik; egy kábel adja az USB-C és az USB-A portcsatlakozást is. Az USB-C egy keskeny, megfordítható csatlakozó, mely egyszerű egykábeles összeköttetést, gyors adatátvitelt, valamint közvetlenül a monitorról (max. 100 W-tal) laptop (illetve tablet / okostelefon) töltését képes biztosítani. Az USB-A a DisplayLink funkcióval lehetővé teszi a kijelző-csatlakoztatást az új, valamint a régi, USB-C nélküli eszközökhöz is. A monitor azonban még ennél is többet tud: a beépített RJ-45 Ethernet port jobb adatbiztonságot nyújt, a DisplayPort-kimenet pedig egyszerű fűzött (daisy chain) konfigurációt nyújt.  A DisplayPort-kimenet lehetővé teszi más, nagy felbontású kijelzők csatlakoztatását egyetlen kábel Philips 243B1JH monitorhoz történő csatlakoztatásával, amely a PC-hez csatlakozik, így elkerülve a kábelek, huzalok rendetlenségét az íróasztalon: a rendezett tér támogatja és visszatükrözi a szintén rendezett gondolkodást. A 243B1JH rendelkezik továbbá ergonomikus talppal, amely lehetővé teszi a kábelmendzsmentet, valamint  magasság állíthatóságot (150mm), dönthetőséget (-5/30°), forgathatóságot (-180/180°) és 90° pivot beállítást is nyújt.

 

Teljesítmény és biztonság

A Philips 243B1JH optimalizálja a megtekintési élményt. Full HD (1920 x 1080 pixel) IPS panellel rendelkezik, mely széles, 178°/178° látószöget, éles képeket, élénk színeket és nagy színpontosságot nyújt. Ez nagyon hasznos olyankor, amikor egy monitornál dolgoznak csapatban: szinte bármely szögből tökéletesen lehet látni a képernyőt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képmegjelenítésben. A még kényelmesebb látványélményért, valamint a felhasználó komfortja érdekében ez a modell rendelkezik a Philips LowBlue Mode beállítással és villódzásmentes (Flicker-Free) technológiával, valamint TÜV Rheinland tanúsítással is.

A Philips 243B1JH monitor a legjobb választás azok számára is, akik nagyobb biztonságra vágynak: A legújabb előugró webkamera fejlett érzékelőkkel rendelkezik a Windows Hello™ arcfelismeréshez, amellyel kényelmesen, két másodpercen belül jelentkezhet be a Windows-os eszközeire. 

 

Szívéből zöld

Mint a teljes B termékvonal, ez a modell is számos környezetvédelmi szabványnak felel meg, és rendelkezik EnergyStar 8.0, EPEAT1, TCO Certified Edge és RoHS tanúsítvánnyal. A beépített PowerSensor érzékeli a felhasználó távollétét a monitortól, és ennek megfelelően csökkenti a monitor fényerejét, ezáltal hosszabb élettartamot és akár 80% energia-megtakarítást elérve. Emellett a monitorban található LightSensor technológia is, amely automatikusan, a helyiség fényviszonyainak megfelelően állítja be a monitor fényerejét, így biztosítva a lehető legkisebb energia-fogyasztást.

 

A Philips 243B1JH monitor februártól kapható 419 € ajánlott fogyasztói áron. 

 

__________________ 

* Az EPEAT besorolás csak ott érvényes, ahol a Philips regisztrálja a terméket. Látogasson el a következő weboldalra a regisztráció állapotának megtekintéséhez az Ön országában: https://www.epeat.net/.

Kulcsszavak: Philips MMD monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05