A Skanska egy dedikált alkalmazáson keresztül mutatja be új irodaprojektjét

forrás: Prím Online, 2021. március 2. 13:31

A Skanska új digitális platformot indított, mely bemutatja a budapesti H2Offices irodakomplexumot. Az új alkalmazás növeli a felhasználói élményt és innovatív módon mutatja be az irodatereket. A platform fejlesztésén keresztül a Skanska újabb lépést tesz az ingatlanpiac digitalizációjáért.

A Skanska és a CreatIT Solutions olyan platformot hozott létre, mely lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy biztonságos és fenntartható módon ismerhessék meg az irodakomplexumot, így teljes mértékben felváltja a nyomtatott brosúrákat. Az applikációt azzal a céllal hozták létre, hogy kielégítse a piac dinamikusan változó igényeit, ezzel zöldebbé, és a személyes találkozások, valamint az interakciók korlátozása idején is biztonságossá téve az irodai ingatlanok bemutatását.

 

 

A felhasználók egyetlen forrásból fedezhetik fel az irodakomplexum összes fontos részletét: az elhelyezkedést és a szolgáltatásokat, a látványterveket, a projektről készült filmet, a technikai jellemzőket, az alaprajzokat, az épületek fenntarthatósági- és biztonsági jellemzőit, valamint a környéken elérhető tömegközlekedési lehetőségeket.

 

 

„Az új digitális megoldásunkkal arra törekedtünk, hogy egyrészt megkönnyítsük az információkhoz való hozzáférést partnereink – ingatlanügynökök, bérlők és potenciális ügyfelek, valamint a széles nyilvánosság – számára, másrészt, hogy újabb lépéseket tegyünk a technológiai innovációban, és egyre kevesebb papírt használjunk. Folyamatosan szem előtt tartjuk az ügyfeleink igényeit, ezért már javában dolgozunk egy további izgalmas modulon, amely hamarosan elindul és várhatóan tovább fokozza a felhasználói élményt és az interaktivitást a H2Offices komplexum kapcsán” – mondta Katkó Károly, a Skanska magyarországi kereskedelmi fejlesztési üzleti egységének bérbeadási- és vagyonkezelési igazgatója.

 

 

Az applikáció minden érdeklődő számára elérhető iOS és Android rendszerekben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05