A Xerox bővíti igazgatóságát

forrás: Prím Online, 2021. március 8. 18:13

A munkahelyi megoldásokat biztosító Xerox Holdings Corporation technológiai vállalat bejelentette, hogy Nichelle Maynard-Elliott és Margarita Paláu-Hernández is bekerül az igazgatóság új tagjainak jelöltjei közé, akiket az éves részvényesi találkozón választanak majd meg 2021. május 20-án. Így az igazgatók száma kilencre bővülhet.

„A Xerox-nál arra törekszünk, hogy leképezzük az általunk kiszolgált piacokat, és ez igaz az üzleti vezetőinkre és az igazgatóságra is” – mondta John Visentin, a Xerox ügyvezetője és alelnöke. „A Xerox növekedési stratégiáját támogatni fogja Nichelle komplex piaci ügyletek értékelésével és tárgyalásával kapcsolatos igazgatói tapasztalata, valamint Margarita jártassága az új üzletek beindításában, kiterjesztésében és az ezekre irányuló befektetésekben.”

 

Maynard-Elliott több mint 25 évet töltött nagyvállalati környezetben akvizíciók lebonyolításával, közös vállalkozások és stratégiai partnerségek strukturálásával és lebonyolításával, legutóbb a Praxair, Inc.-nél, a világ egyik legnagyobb gázipari vállalatánál, ahol segített tető alá hozni a vállalat 90 milliárd dolláros fúzióját a Linde PLC-vel 2019-ben. Emellett az Element Solutions, a globális speciális vegyianyag-gyártó vállalat igazgatótanácsában is dolgozik.

 

„A Xerox egy olyan globális márka, amely leginkább az emberek munkamódszereit megváltoztató találmányairól ismert” – nyilatkozta Maynard-Elliott. „Miután az elmúlt évben megismertem a Xerox csapatát, izgatottan várom, hogy csatlakozzak a testülethez, és hogy hozzájárulhassak a Xerox részvényeseinek értékteremtő küldetéséhez.”

 

Margarita Paláu-Hernández számos területen úttörőnek számít, így a spanyol médiában, az üzleti életben és az ingatlanüzletben is, több belföldi és nemzetközi vállalat alapításában és vezetésében vett részt. 2018 és 2019 között az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésében az Egyesült Államokat képviselte nagyköveti rangban. Emellett a Herbalife Nutrition, a Conduent Incorporated és az Occidental Petroleum vállalatok igazgatótanácsában is dolgozik.

 

 

„A Xerox és annak vezetői merész lépéseket tesznek, hogy ezt a jelentős vállalatot és a globális ügyfelek kiszolgálásának módozatait újraértelmezzék” – mondta Paláu-Hernández. „Nagy örömömre szolgál, hogy lehetőgem van tapasztalataimat hasznosítva segíteni a Xerox átalakulásának felgyorsítását.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05