Mobilos kiegészítőre van szükséged?

forrás: Prím Online, 2021. március 12. 11:11

Légy velünk őszinte egy pillanatra! Mennyit van a kezedben nap mint nap a telefonod? Na és hányszor használod a kocsiban, hogy eljuss A pontból B-be? Ha te is hozzá vagy nőve készülékedhez, a következők közül biztosan hasznodra lesz néhány kiegészítő! 

 

Szó lesz mindenről: arról, hogy mire van szükséged a kocsiban, otthon vagy akár egy kiránduláson. Tarts velünk, hogy megtudhasd, milyen lehetőségeid vannak, valamint hogy segíthessünk neked a választás kapcsán!

 

Azoknak, akik folyton úton vannak

 

Az autóban egészen más dolgokat használsz, mint amiket otthon vagy ha gyalog közlekedsz. Autódban két dolog a legfontosabb! Az egyik a GPS, amelyhez akár kapcsolhatod az okostelefonodat is! Ha magát a készüléket használod, akkor pedig egy telefontartót kell beszerezned. Ne feledd, ezt olyan helyre tedd, ahol anélkül tudsz ránézni, hogy túlságosan sok időre le kellene venned a szemedet az útról! 

 

Sajnos a mobilok aksija sem a régi már, így valamiféle töltési lehetőség is kelleni fog! Az egyik lehetőséged, hogy a szivargyújtót fejleszted fel egy USB kimenetelűvé, míg a másik az, hogy a kocsiban egyébként is található USB kimenetelbe dugsz egy kábelt és ilyen módon töltöd fel a készüléked. Ne feledd, vannak olyan telefontartók, amelyek 2in1 elv szerint egyszerre tartják meg és töltik fel a telód!

 

Azoknak, akik gyalog szeretnek közlekedni

 

A tömegközlekedésnek és főleg a sétának bizony megvannak az előnyei is. A táskádba azonban érdemes néhány dolgot eltenned! Ilyen például a power bank! A legfontosabb kiegészítője annak, aki elindul délelőtt és estig haza sem tér. Egy ilyenre akár a munkahelyeden is szükséged lehet, hiszen nem mindig találhatsz egy üres konnektort! 

 

A mobiltelefon-kiegészítők között tartunk számon még egy különlegesen fontos eszközt. Ez nem más, mint a headset. Rádióműsorok, podcastok, zenék milliói állnak rendelkezésedre nap mint nap, hogy szórakoztassanak útközben. Azért azonban, hogy ne zavard a környezeted, használnod kell egy fejhallgatót vagy fülhallgatót. Ezek közül azok a legjobbak, amelyek Bluetooth funckióval működnek.

 

Ne feledkezzünk el az otthoni kiegészítőkről sem!

 

Ha már szóba kerültek a kábelek, ugye téged is mérhetetlenül idegesít, amikor össze-vissza keveredik minden kábel? Ugye? Tudjuk! A telefonod esetében az a legegyszerűbb, ha beszerzel egy wireless töltőt! Ezek gyorsabban is töltik a készülékedet, ráadásul sokkal elegánsabbak, nem is beszélve arról, hogy igazán modernek!

 

Otthon ne feledkezz meg a hangszóróról sem! Ezzel lehet igazán kellemes a sütés-főzés a konyhában vagy épp a filmezés, ameddig felforr a víz, összefő a leves, megfő a tészta, megsül a vasárnapi rántott husi!

 

Kulcsszavak: mobil kiegészítő

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05