A Xiaomi ünnepe: Mi Fan Festival 2021

forrás: Prím Online, 2021. április 2. 16:19

A technológiában világelsők közé tartozó Xiaomi kihirdette az évente megrendezésre kerülő Mi Fan Festival (MFF) kezdetét. A 2021-es fesztivál központi témája a „Fedezd fel a lehetőségeket!”, az üzenet szellemének kifejtéseként a Xiaomi széles körű online kampányt indít, amelynek során arra buzdítja a rajongókat, hogy osszák meg tapasztalataikat arról, hogyan tették jobbá az életüket a Xiaomi termékei a barátaikkal és a családjukkal. 

A világszintű vásárlási őrület április 6-án kezdődik, melynek speciális ajánlatai több mint 147 millió dollár értékben a hivatalos értékesítési csatornákon keresztül lesznek elérhetők. A Xiaomi több mint 70 online platformot és 300 offline partnert von be 59 országban, hogy legújabb termékeit a legjobb árakon tegye elérhetővé a Xiaomi rajongók számára. A Mi Fan Festival fantasztikus ajánlatai a magyar felhasználók számára is elérhetők lesznek, fedezd fel a Xiaomi ajánlatait a partnereinknél április 6-18 között!

 

A Google és a Qualcomm Technologies is megünnepli a Xiaomi alapításának évfordulóját az MFF 2021-en. A fesztiválra közösen készített posztereken az „&” egységes szimbólum látható, mint a kép központi kreatív eleme, utalva a Xiaomi és a Google, valamint a Xiaomi és a Qualcomm Technologies közötti szoros együttműködésre. A posztereken látható a végtelenséget megidéző Möbius-szalag is, amely arra utal, hogy a Xiaomival a vállalatok a végtelen lehetőségeket igyekeznek behozni a felhasználók életébe.

 

A Xiaomi, a Google és a Qualcomm Technologies mindig az elsők voltak, akik innovatív szoftvereikkel és hardvereikkel új trendeket indítottak el saját területükön. A Xiaomi szoros együttműködésben dolgozik együtt a Google-lal és a Qualcomm Technologies-zal, hogy támogassák és gyorsítsák technológiai újdonságaik széleskörű alkalmazásának elterjedését. A Xiaomi kéz a kézben halad tovább két technológiai partnerével az MFF 2021 témájának megfelelően az új lehetőségek felé, azzal a céllal, hogy okosabbá és könnyebbé tegye az emberek mindennapi életét.

 

„A Xiaominál mindig a felhasználókat helyeztük a középpontba, bármit is csináltunk. A Xiaomi rajongók fesztiválja (MFF) a rajongói kultúra ikonikus megjelenése. Az idei a tizedik MFF, és a Xiaomi alapításának 11. évfordulója. Minden évben együtt ünneplünk ezen a fesztiválon a Xiaomi rajongókkal, a felhasználókkal és a partnereinkkel a világ minden tájáról, hogy kifejezzük hálánkat a támogatásukért, ami az egyik legfontosabb hajtóereje a felfedezéseinknek és az innovációinknak. 

 

A Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition bejelentésével és különböző MFF aktivitások indításával reméljük, hogy mindenkihez eljuttatjuk a márkánk üzenetét, az innovációt és a smart életstílust, és az az iránt érzett elkötelezettségünket, hogy mindig ott legyünk a rajongóink számára” – mondta a Xiaomi szóvivője.

 

 

 

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition

Az idei Xiaomi rajongói fesztiválon a Xiaomi bemutatja a Redmi Note 10 Pro MFF Special Editiont ezzel a jelmondattal: „Fedezd fel a végtelen lehetőségeket!”, ami egy a rajongók által hazavihető egyedi MFF emléktárgy is egyben. Az MFF special edition telefon jelképezi a Xiaomi vállalkozó szellemét, és arra bátorítja a márka rajongóit, hogy a Smartphone x AIoT-hez csatlakozva felfedezzék az életben rejlő végtelen lehetőségeket.

 

Hogy csatlakozzon a végtelenség témájához, a Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition kozmosz-ihlette csomagolásban érkezik. A doboz első oldalán galaxisokon keresztül lebegő űrhajósok képe látható, utalva a Xiaomi és a Xiaomi rajongók közös felfedezéseire az élet végtelen lehetőségeiben.

 

A dobozban található egy MFF képeslap is Mi Bunny űrhajósok képével. A képeslap hátoldala egy MFF témájú matrica, ami mobiltelefonra, számítógépre vagy bőröndre ragasztva egy kis plusz Xiaomit ad a felhasználóknak. Az idei Xiaomi rajongói fesztiválra a Redmi Note 10 Pro fémes csillogású Gradient Bronze színárnyalata került kiválasztásra, aminek az exkluzív MFF 2021 ikon kerül a hátoldalára nyomtatva.

 

Mint az idei fesztivál különleges emléktárgya, a Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition világszerte korlátozott számban lesz elérhető.

 

 

A Xiaomi rajongókkal együtt egy jobb világot építünk 

A Xiaomi alapítása óta a felhasználókkal kialakított igazi barátság, és a Xiaomi jövőjében nekik szánt szerep áll a vállalat kultúrájának középpontjában. A Xiaomi rajongók a kezdet kezdetétől részei a Xiaomi Közösségnek, ahol elmondhatják javaslataikat, megoszthatják ötleteiket, melyekkel segítik a Xiaomi fejlődését. A Xiaomi rajongói kultúra mindig szerves része volt a Xiaomi brandnek.

 

A 2021-es MFF alkalmából a Xiaomi Global Mi Közösség bemutatta hivatalos dalát, melynek címe A Melody for Mi. A dalt online készítették a Xiaomi rajongók Mi Közösségének tagjai 15 országból. Közel 1000 Xiaomi rajongó vett részt a dalszerzési projektben. Harminc kiválasztott Xiaomi rajongó közreműködésével készült el a zene és a szöveg. A dal témája a Xiaomi rajongók törekvése egy jobb élet felé, aminek a szeretet, a szenvedély, az innováció, az életerő és egy okosabb élet a középpontja – ezek azok az értékek, amelyeket a Xiaomi több mint egy évtizede közvetít a rajongói felé. Ma a Xiaomi rajongók küldik ugyanezt az üzenetet a világnak. Együtt, egy közös vízió zászlaja alatt a Xiaomi rajongók elszántan bíznak és hisznek egy jobb világ megteremtésében.

 

A Melody for Mi című dal hivatalos csengőhang is, amit a felhasználók a világon bárhol le tudnak tölteni a Mi Theme Store-ból. Ez a dal lesz hallható az ügyfélszolgálat hívásakor is a várakozás ideje alatt.

 

A Xiaomi ügyel rá, hogy a vállalat imidzse a legmenőbbek közé tartozzon a Xiaomi rajongók és felhasználók szemében. A Xiaomi felhasználókat évek óta összeköti a kapcsolódás és az élet közös élménye ezeken a valódi változást jelentő, innovatív termékeken keresztül, amelyek valóban megváltoztatják az életüket. A Xiaomi globális Mi Közösségében már több ezer rajongó posztolta a történetét, és mesélte el, hogyan változtatta meg az életét a Xiaomi brand és a Xiaomi termékek.

 

Egy Mi Közösségi aktivitás alkalmával egy „Crossfiree” nevű Xiaomi rajongó a Mi Smart Home-ról osztotta meg a történetét. Több mint 30 Xiaomi ökoszisztéma terméket használ az otthonában, noha inkább technofóbnak, mint techrajongónak tartja magát. A Mi Légtisztító segített az otthona levegője minőségének javításában, és enyhítette durva porallergiáját, a Mi Band pedig az egész családjának segített egészségesebb életmódra váltani. Egy másik Xiaomi rajongó, Arun Abhimanyu arról mesélt, hogy a Mi Motion Aktív Éjjeli Fény megoldotta a nagymamája régi problémáját, aki nem találta a sötétben a villanykapcsolót, amikor éjszaka felkelt, hogy kimenjen a fürdőszobába. Ez csak egy volt a Xiaomi termékekkel kapcsolatos tapasztalatai közül. „Ezek a termékek úgy tették egyszerűbbé az életemet, amire korábban nem is gondoltam volna. Ez az, amivel a Xiaomi elnyeri a felhasználók bizalmát” – mondta.

 

Az MFF története

Az első MFF 2012. április 6-án került megrendezésre Kínában, a Xiaomi ekkor döntötte el, hogy megünnepeli alapításának második évfordulóját. Mivel a Xiaomi rajongóknak kiemelkedő szerepük volt a Xiaomi gyors növekedésében, a vállalat meghívta a rajongókat, hogy ünnepeljenek együtt egy nagy party keretében. A helyszín olyan volt, mint egy szórakozóhely, a vendégek ünnepeltek, miközben egy DJ játszott és beszélgetett velük. Aznap 6 perc 5 másodperc alatt 100 000 Xiaomi okostelefont adtak el. Azóta a Xiaomi minden évben megrendezi az MFF-et, hogy kifejezze háláját a Xiaomi rajongóknak.

 

Kína után Indiában és Indonéziában rendezték meg a következő MFF-eket 2015-ben, mielőtt megjelentek volna 2018-ban az európai piacokon, az első vásárló karnevál Spanyolországban volt. Idén a tizedik MFF-re fog sor kerülni, az ünnepléshez még több piac csatlakozik világszerte.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több százezernyi forintnyi érték lapul az otthonainkban

Ha valakinek hirtelen nagyobb összegre van szüksége, akkor érdemes szétnéznie a lakásban, mielőtt a bankba rohanna hitelért. A fenntarthatóság jegyében ma már szinte azonnal készpénzzé tehetjük a nem használt eszközeinket, amivel nemcsak a családi kasszának teszünk jót, hanem a környezetnek is. Egy-egy fiókban vagy szekrényben lapuló mobiltelefon, laptop, tablet, esetleg fényképezőgép ára a több százezer forintot is elérheti ugyanis még használtan is.

2024. március 18. 19:21

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Átadták a Jedlik Ányos-díjat

Idén is átadták a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) egyik legrangosabb díját, a Jedlik Ányos-díjat, amely a kimagaslóan sikeres feltalálói tevékenység, valamint a kiemelkedő színvonalú és hatékonyságú iparjogvédelmi munkásság elismerését szolgálja. A Magyar Nemzeti Múzeumban kiosztott díjat ezúttal két vegyészmérnök, egy építőmérnök, egy villamosmérnök és egy szellemitulajdon-védelem területén tevékenykedő szakember kapta.

2024. március 18. 16:10

Spinoff Extra: topvezetőktől tanulhatnak a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

A Spinoff Klub a győri Széchenyi István Egyetem nagy sikerű közösségépítő, innovációgazdasági programsorozata, amelyen meghívott előadók panelbeszélgetés keretében tárgyalják meg a legfrissebb technológiai trendek üzleti vonatkozásait. A mostani félévtől a brand újabb rendezvénnyel bővül: a Spinoff Extra során sikeres topmenedzserekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – elsőként, március 20-án, szerdán dr. Szászi István, a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója lesz a vendég.

2024. március 18. 14:37

Az ABB segíti a Feröer-szigetek zöld energiára való átállását

Az ABB folytatja együttműködését a SEV-vel, a Feröer-szigetek fő villamosenergia-termelőjével és -elosztójával. Az együttműködés keretében az ABB innovatív szinkronkompenzátor (SC) technológiát szállít, amellyel javítható az villamosenergia-hálózat stabilitása, ami napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír, mivel a szigeteken fokozatosan leállítják a fosszilis tüzelésű erőműveket, és megújuló energiaforrásokon alapuló áramtermelésre állnak át. A legújabb fejlesztés keretében a harmadik SC-egységet az északkeleti Borðoy szigetén telepítik, ahol ez a berendezés mintegy 5000 ember helyi áramellátását fogja javítani.

2024. március 18. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15