Az éles szemű játékosok tévét nyerhetnek a Samsung legújabb kampányában

forrás: Prím Online, 2021. május 19. 11:06

A Samsung legújabb Neo QLED modelljei letisztult kialakításuknak és lenyűgöző képminőségüknek köszönhetően szinte teljesen valósághű megjelenítésre képesek és akár még a gyakorlott szemet is megtéveszthetik. A vállalat most játékra hívja a felhasználókat, akik két videóban kereshetik az elrejtett Neo QLED tévéket és ezzel nyerhetnek is. Akik nem hisznek a szemüknek, akár a saját otthonukban is kipróbálhatják az új generációs kijelzőtechnológiát és értékelhetik teljesítményét. 

Online játék keretében vagy akár tesztelőként is megismerhetik a felhasználók a Samsung Neo QLED televízióinak tudását. A 2021. május 17-én indult kampányban a jelentkezők két megmérettetésre is regisztrálhatnak. A Határtalan sétában két látványos videón jelennek meg a Neo QLED tévék, azonban csak az igazán éles szemű résztvevők vehetik észre az összes készüléket. Az Otthoni bemutatóterem programban a szerencsés jelentkezők a saját nappalijukban is kipróbálhatják a legújabb Neo QLED modelleket, és akár egy újgenerációs játékkonzolt is nyerhetnek a teszteléssel. A játék elindult, a felhasználók egészen június 13-ig regisztrálhatnak. 

 

A Határtalan séta online játékban a résztvevők két egyedi, egy futurisztikus sci-fi és egy tavaszi természeti tematikájú videót nézhetnek meg. Ezekben a Samsung Neo QLED TV-ket rejtett el, amelyek belesimulnak a környezetükbe, így szinte lehetetlen észrevenni őket. A játékosok a filmekben fellelhető készülékeket számolják össze és a Samsung oldalán megadják az általuk helyesnek vélt eredményt. Az oldalon leadott tippekkel értékes nyereményekre lehet esélye a résztvevőknek, a főnyeremény egy 75 colos Neo QLED 4K TV, de Samsung hangprojektor, Galaxy S21+ okostelefon és Galaxy Buds+ fülhallgató is gazdára talál.

 

 

Az Otthoni bemutatóterem programban a Samsung olyan tesztelőket keres, akik az otthonuk kényelmében szeretnék próbára tenni a Neo QLED tévék képességeit. A játékra regisztráló felhasználók egy hétvégére megnyerhetik a lehetőséget, hogy a saját nappalijukban éljék át a Neo QLED élményt. A tesztelők a hétvége és a készülék értékelésével újabb nyereményekre pályázhatnak. A tesztidőszak végén egy Xbox Series X játékkonzolt és egy Galaxy Watch3 okosórát sorsolnak ki a résztvevők között. 

 

„A Neo QLED tévék képminősége új korszakot nyit az otthoni szórakozásban, ezt pedig szerettük volna minél több felhasználónak megmutatni. Ez a két játék remek lehetőség arra, hogy azok is megismerjék a Neo QLED minőséget, akiknek eddig még nem volt lehetősége erre – mondta el a kezdeményezésről Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing vezetője. – A tévék szinte teljesen keretmentes kialakítása és a valósághű képek miatt nem lesz egyszerű dolga a játékosoknak, de bízunk benne, hogy sokan próbára teszik akár magukat, vagy akár tesztelőként a Neo QLED modelleket.”

 

Az Határtalan sétára vagy a Neo QLED modellek otthoni tesztelésére a jelentkezés már elindult a https://neoqledjatek.hu/ weboldalon. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05