16 milliárd forint értékű keretmegállapodást írt alá a Delta Systems Kft.

forrás: Prím Online, 2021. június 2. 18:54

Jelentős értékű keretszerződés nyerteseként hirdette ki a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság a Delta Systems Kft.-t. A 16 milliárd forint értékű keretmegállapodás értelmében a társaságot térfigyelő kamerarendszerek beszerzésével bízták meg.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság pályázatán nyertesként hirdették ki a Delta Systems Kft.-t. A „Térfigyelő kamerarendszerek - 2020” tárgyú közbeszerzési eljárás során a Delta Systems Kft. más gazdasági szereplőkkel alkotott konzorciumban, konzorciumvezetőként vett részt.

 

A keretmegállapodás a lebonyolításáért felelős Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal kötött szerződés hatályba lépésétől számítva 4 évre jön létre, keretösszege 16 milliárd forint. 

 

A keretszerződés nem biztosít automatikus megrendeléseket, a szerződésben feltüntetett intézmények a felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a konkrét beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő konzorciumok között.

 

,,Magyarország egyik vezető rendszerintegrátoraként a Delta Systems Kft. jelentős tapasztalattal rendelkezik az államigazgatás területén, ezáltal minőségi szolgáltatást leszünk képesek nyújtani ezen projekt keretein belül is” – mondta el a bejelentés kapcsán Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09