Tovább bővül a Samsung 5G készülékkínálata

forrás: Prím Online, 2021. június 4. 17:40

A Samsung bemutatja 5G portfóliójának legújabb tagját, a Galaxy A22 5G okostelefont. Az A széria készülékeiben a szélesebb közönség számára is egyaránt elérhetők az innovatív megoldások és a prémium funkciók. A Galaxy A22 5G magával ragadó látványvilágával új szintre emeli a streaming- és játékélményt, a sokoldalú kamerájával pedig megörökíthetők a mindennapok különleges pillanatai.

 

5G kapcsolat és lenyűgöző kijelző

A Galaxy A22 5G újraírja a felhasználók napi rutinját a gyorsabb és könnyebben használható 5G hálózatok segítségével*. A valós idejű kapcsolatnak köszönhetően több feladat gyorsabban végezhető el, a várakozási idő pedig csökken. A Galaxy A22 5G nagy felbontású, 6,6 colos FHD+**  Infinity-V kijelzője és az 5G sebesség magával ragadó felhasználói élményt tesznek lehetővé, megszakítások nélkül. A Galaxy A22 5G a 90 Hz frissítési rátával a streaminget és a játékot is új szintre emeli, az 5.000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően pedig a felhasználók hosszú órákig böngészhetnek és a lehető legtöbbet hozhatják ki a készülékből. 

 

Örökítsd meg a mindennapokat!

A Galaxy A22 5G olyan sokoldalú kamerával érkezik, amely képes élethűen megörökíteni a valóságot. A 48 MP főkamera, az 5MP ultraszéles látószögű kamera, a 2MP mélységérzékelő és a 8MP előlapi kamera segítségével a szelfik és a profi fényképek készítése könnyebb lesz, mint valaha.

 

Személyre szabott kialakítás

A Galaxy A22 5G olyan látványos színekben lesz elérhető, mint az Élénk szürke, az Élénk fehér és az Élénk lila, amelyekkel a felhasználók könnyebben kifejezhetik a személyiségüket. A szimmetrikus formának és a lekerekített éleknek köszönhetően az eszköz könnyedén illeszkedik a kézbe. A Galaxy A22 5G-t, köszönhetően az olyan, sokoldalú funkcióknak, mint a One UI Core 3.1 rendszer úgy alakították ki, hogy minden nap produktívabb, kreatívabb és kényelmesebb lehessen. 

 

Elérhetőség

A Galaxy A22 5G Magyarországon július 21-től érhető el, 95.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Termékjellemzők

_____________________

* Optimális 5G hálózati kapcsolatot igényel, amely csak bizonyos piacokon érhető el. Az elérhetőségről és a részletekről érdeklődjön szolgáltatójánál. A letöltési és a streaming sebesség a tartalomszolgáltatótól, a szerver kapcsolattól és más tényezőktől függően változhat.

**  A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület kisebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.

*** A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

****  A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület kisebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.

*****  Harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérve. Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 4.860 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05