A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G elnyerte a Legjobb Okostelefon díjat

forrás: Prím Online, 2021. július 1. 19:57

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G csúcskészüléke nyerte a Legjobb Okostelefon kategória fődíját a 2021-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress). Az évente megrendezett Global Mobile Awards díjkiosztón az okostelefonok hardveres- és szoftveres megoldásait, valamint kapcsolódó szolgáltatásait vizsgálják, és a leginnovatívabb készülékeket tüntetik ki a szakértők. 

 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: A Legjobb Okostelefon 

A június 30-i díjátadó ceremónián a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G készüléket választották az elmúlt év Legjobb Okostelefonjának. A professzionális kamerarendszerrel és egyedülálló Intelligens kijelzővel rendelkező csúcsmobil különleges felhasználói élményt kínál a fotórajongóknak. Az S szériában elsőként támogatja az S Pen használatát, így a különféle feladatok minden eddiginél hatékonyabban végezhetők a telefonon. Ezek az egyedi funkciók és a letisztult kialakítás emelik a legjobbak közé a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G-t.   

 

A kategória zsűrije szerint a Galaxy S21 Ultra 5G „a legjobb Androidos okostelefon, amelyet a Samsung készített, számos új funkcióval, lenyűgöző AMOLED kijelzővel és a piacon megtalálható egyik legjobb kamerával. Ez a készülék minden tekintetben kiemelkedőt nyújt, ezért találtuk érdemesnek a 2021-es Legjobb Okostelefon díjra.”  

 

 

A Samsung Galaxy S20 FE készüléke is felkerült a kategória legjobbjai közé, amely a Galaxy S20 csúcskészülékek rajongóinak kedvelt funkcióit még több felhasználóhoz juttatta el. Az okostelefonban megtalálható az MI-vel működő kamerarendszer és a gyönyörű Infinity-O 120Hz kijelző is.

 

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen színvonalas kategóriában kaptunk elismerést az idei GLOMO díjátadón. A Samsung büszke a mobilkommunikációs fejlesztések területén elért eredményeire, és az a célja, hogy olyan eszközöket készítsen, amelyek most és a jövőben is illeszkednek a felhasználók életviteléhez – mondta Stephanie Choi, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának alelnöke és marketing vezetője. – A felhasználói igények egyre sokfélébbek, mi pedig elkötelezettek vagyunk, hogy olyan eszközöket fejlesszünk, amelyeket a felhasználók szerte a világon szeretni fognak."  

 

„Gratulálunk a GSMA GLOMO Awards 2021 összes nyertesének és jelöltjének, akik valóban megtestesítik az idei esemény tematikáját, a Connected Impact fogalmát – mondta John Hoffman, a GSMA Ltd vezérigazgatója. – Tekintettel az elmúlt 15 hónap kihívásaira, mindennél fontosabb, hogy most összefogjunk, hogy elismerjük az iparágat formáló hihetetlen innovációt és találékonyságot, valamint ennek pozitív hatásait, amelyek az egész világon érezhetők.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05