Megjelent a világ legintelligensebb 4K webkamerája

forrás: Prím Online, 2021. július 2. 19:23

A Dell Technologies bemutatta új Dell UltraSharp webkameráját, a különleges 4K-s modellt, amely kiemelkedő videókonferencia-élményt nyújt. Kilenc szabadalom alatt álló technológiájával a termék a képminőségre, az intelligens működésre és a zökkenőmentes felhasználói élményre helyezi a hangsúlyt. 

 

A kategóriájában a világ legjobb képminőségű 4K webkamerája

A Dell UltraSharp Webkamera a 4K felbontású webkamerák* kategóriájában a legjobb képminőséget nyújtja, és kiemelkedő videóminőséget biztosít bármilyen fényviszony között. A DSLR fényképezőgépek ihlette Dell UltraSharp Webkamera egy nagy, 4K Sony STARVIS CMOS-érzékelővel, valamint több elemből álló lencserendszerrel rendelkezik. Ez több fényt képes befogadni annak érdekében, hogy kristálytiszta videóminőséget biztosítson. 

 

A Dell UltraSharp webkamera Digital Overlap HDR funkciója a fényviszonyoktól függetlenül segít a valósághű színek és a kiegyensúlyozott expozíció megőrzésében. A 3D/2D-videózaj-csökkentés automatikusan kiküszöböli a szemcsés képeket. 

 

Automatikus nagyítás, okos biztonsági és egyéb funkciókkal

A webkamera olyan intelligens funkciókkal bír, amelyek bármilyen helyzethez képesek alkalmazkodni. 

–  A mesterséges intelligenciát használó automatikus nagyítási funkcióval a felhasználó mindig a középpontban maradhat. 

–  A látómező állítható 65°-ra, 78°-ra és 90°-ra, mindezt 5-szörös digitális nagyítással. 

–  Gyorsan és biztonságosan bejelentkezhet a Dell UltraSharp webkamera és a Windows Hello arcfelismerő funkciójának használatával. A Dell ExpressSign-in megoldást is támogatja az új eszköz, vagyis a webkamerán lévő közelítésérzékelőnek köszönhetően a laptop automatikusan bejelentkezik, ha a felhasználó leül a gép elé, ha pedig felkel, akkor a rendszer kijelentkezik. Az eszközön egy mágneses webkamera-takaró is található, amely biztonságosan rácsukódik a lencsékre, így megvédi azokat, ha a webkamera éppen nincs használatban. 

 

 

Ezekkel az intelligens funkciókkal és a vezető kommunikációs platformok, például a Microsoft Teams és a Zoom tanúsítványával, a Dell UltraSharp webkamera a problémamentes együttműködés tökéletes eszköze.

 

Különleges rögzítési megoldás

A Dell UltraSharp webkamera letisztult formavilággal és prémiumkategóriás, alumíniumból készült, hengeres kialakítással rendelkezik. Míg a legtöbb webkamera négyszögletes, az UltraSharp webkamera gondos kialakítású, körszerű formája és vékony monitorrögzítője a lehető legkevesebb zavaró tényezőt eredményezi a képernyőn. A letisztult megjelenésű, egyszerűen használható mágneses rögzítővel és az állványadapterrel könnyen válthat a monitor és az állvány** között, ezáltal a kategóriájában a világ legzökkenőmentesebbnek számító rögzítési megoldást veheti igénybe***. 

______________

* Egy, a Dell által megrendelt független felhasználói tanulmány alapján, amelyen 20 tapasztalt webkamera-felhasználó vett részt.  A résztvevők öt élő, a Dell UltraSharp webkamerával és vezető versenytársak 4K videókonferencia-webkameráival közvetített webes értekezlet videóstreamjét értékelték fényerő, színtelítettség és élesség szempontjából, alacsony és magas kontrasztú fényviszonyok között (a résztvevőknek egyetlen valós webkamerát és márkát sem mutattak meg) (2021. június).

** Az állvány külön szerezhető be.

*** A Dell a külső 4K videókonferencia-webkamerákat vizsgáló belső elemzése alapján, 2021. április. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05