PMI díjak projektmenedzsereknek

forrás: Prím Online, 2021. július 18. 16:41

A PMI fontosnak tartja, hogy a projektmenedzser szakembereknek lehetőséget nyújtson a megmérettetésre, eredményeik megismertetésére a tágabb szakmával. A PMI díjak nemcsak a pályázók saját országában jelentenek elismerést, de lehetőséget nyújtanak a nemzetközi fordulóban való részvételre is. A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2021-ben két nemzetközi díjat hirdet meg.

•  Az „Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díj”-at azoknak a szakembereknek az elismerésére hozták létre, akik figyelemre méltó teljesítményükkel és a szakmához való hozzájárulásukkal maradandót alkottak a projektvezetés, a technikai projektmenedzsment, valamint a stratégiai és üzleti projektmenedzsment területén. 

•  A „Fiatal Projektmenedzser Szakember Díj”-at azoknak a fiatal szakembereknek az elismerésére alapították, akik 25 és 35 év közöttiek és munkájukkal már jelentős mértékben hozzájárultak a projektmenedzsment szakma fejlesztéséhez, alkalmazva a projektmenedzsment gyakorlatát megfelelve ezzel a PMI standardoknak.

 

 Miért érdemes pályázni?

•  A díjazottoknak ingyenes részvételi lehetőséget biztosítanak a PMI Budapest, Magyar Tagozat „Art of Pro-jects” évente megrendezésre kerülő, angolnyelvű konferenciáján, ahol az ünnepélyes díjátadóra is sor kerül;

•  Egyéni, lézergravírozott trófeával és oklevéllel ismerik el a teljesítményüket;

•  Választhatnak egy a pmi.org gondozásában megjelent szakkönyvet ismereteiknek további elmélyítésére;

•  A nyertesek nevezését biztosítják a nemzetközi PMI pályázati fordulóra, valamint segítik őket az oda benyújtandó pályázat elkészítésében;

•  A nemzetközi shortlistre kerülés esetén - a PMI szponzorálásában - lehetőségük nyílik az Amerikai Egyesület Államokban képviselni a magyar projektmenedzser szakmát, a PMI pályázat feltételei szerint; 

•  A projektmenedzsment területén elért eredményeik, széleskörű nyilvánosságot kapnak a szakmai sajtóban és egyéb fórumokon;

•  A PMI Budapest, Magyar Tagozat szakmai rendezvényein előadási lehetőséget biztosítanak számukra;

•  Lehetőséget kapnak a PMI által oktatott egyetemi tantárgyakon, mint vendég oktató, óraadó részt venni, ezzel segítve PMI Budapest egyetemi oktatási munkáját;

•  Meghívják őket a következő évi zsűriben való részvételre, mint bíráló bizottsági tag.

 

Jelentkezés és jelölés feltételei:

•  A díjakra a nevezés, jelölés útján történik. A jelöléshez legalább egy személy hivatalos jelölése szükséges, önmagát senki nem jelölheti a díjra.

•  A jelölteknek nem szükséges PMI és PMI Budapest, Magyar Tagozat tagsággal rendelkezniük.

•  A jelöltek bármilyen területen tevékenykedhetnek: üzleti, kormányzati, nonprofit szervezet, tudományos kör, kutatás, tanácsadás, képzés.

 

További információkat a pályázatok részleteiről az alábbi honlapokon találhatnak:

•  Jelölés a Fiatal Projektmenedzser Szakember Díjra: https://pmi.hu/pmi-budapest-young-professional-award

•  Jelölés az Eric Jenett Projektmenedzsment Kiválóság Díjra: https://pmi.hu/eric-jenett-project-management-excellence-award

 

A lebonyolítás menete:

•  Jelölési határidő: 2021. augusztus 15.

•  Pályázatok benyújtásának határideje: 2021. szeptember 15.

•  Szóbeli meghallgatás a rövidlistára került pályázóknak: 2021. október második fele

•  Eredményhirdetés: 2021. november 4.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lányok Napja az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kar ismét szeretettel várja az érdeklődőket a Lányok Napjára, ahol bemutatják, milyen izgalmas és kreatív feladatok várnak a jövő informatikusaira, és miért érdemes lányként ezt a pályát választani.

2024. április 18. 19:41

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09