A tokiói olimpia minden pillanata látható az Eurosporton

forrás: Prím Online, 2021. július 23. 19:50

Az Eurosport minden eddiginél több programmal hozza közelebb a Tokiói Olimpiai Játékokat a nézőkhöz. Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 csatornái mellett exkluzív, dedikált olimpiai pop-up csatornák, valamint az Eurosport 4K is elérhető lesz a magyar nézők számára, hogy minden kihagyhatatlan pillanatot átélhessenek a 2020-as Tokiói Olimpiai Játékokról.

 

Az Eurosport az Olimpia otthona

A játékok során az Eurosport 1 a magyar sikersportágak közvetítéseit - így az olimpiák során rendkívül eredményes kajak-kenu, úszás, valamint az atlétika versenyeit – kiemelten fogja kezelni. Mindezek mellett komoly figyelem irányul majd a tradicionális olimpiai sportágakra is, így az ökölvívás, vagy a súlyemelés szerelmesei se maradnak le semmiről a játékok ideje alatt. A nézők szintén nyomon követhetik a labdarúgás, a torna, az evezés, a műugrás, a szlalom kajak-kenu, a röplabda közvetítéseit, illetve a Giro d’Italia-n csodálatos eredményeket elérő Valter Attila kerékpárversenyét is. Az Eurosport 2 a tokiói játékok során legfőképpen a magyar sportolókra koncentrál majd, napi több órányi műsorral kiegészülve, mindemellett pedig az új generációs sportágak is otthona lesz.

 

A legátfogóbb, minden pillanatot lefedő olimpiai közvetítés érdekében az Eurosport vadonatúj, exkluzív pop-up csatornákkal is készül a Discovery-vel partnerségben álló tévészolgáltatóknál. A különleges, olimpiai közvetítés céljából megjelenő pop-up csatornák mindegyike több, különféle sportágra specializálódva több száz órányi élő közvetítéssel készül, hogy a szurkolók a nap bármely pillanatában figyelemmel kísérhessék a tokiói játékok izgalmait. 

 

 

„A Tokiói Olimpiai Játékok globális szinten az egyik legjobban várt sportesemény. Örülünk, hogy ilyen kiterjedt tudósítást készítettünk nézőink számára. Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 mellet különleges pop-up csatornáinkkal gondoskodunk arról, hogy minden kihagyhatatlan pillanat elérhető legyen a magyar nézők számára. Az előkészületek zökkenőmentesen zajlottak az igazán profi és nagyszerű magyarországi csapatunknak, valamint hozzáértő piaci partnereinknek köszönhetően, akik minden téren felkészültek, szenvedélyesek és jártasak a sportban, és akik velünk együtt kezdték ezt az utat. Élvezzük együtt a 2020-as olimpiai játékok Tokiót! " - mondta Kenechi Belusevic, a Discovery CEEMEA és a PayTV kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója.

 

Magyar sportolók a fókuszban

A magyar sportolókért már az olimpiai megnyitót követő napon, július 24-én szurkolhatnak a nézők. Szilágyi Áron és a férfi kardvívó csapat mellett Salim Omar taekwondo bajnokért lehet izgulni. Július 25-én Hosszú Katinkáé és a női úszóké, a férfi vízilabda csapaté, a sportlövőké, a férfi kardvívóké és a női kézilabda csapaté lesz majd a főszerep. A következő napok menetrendje során pedig figyelemmel kísérhetjük többek között Milák Kristófot, Kenderesi Tamást és a férfi úszókat, valamint a férfi és a női kajak-kenu csapatot és a férfi cselgáncsozókat is.

 

Szintén kiemelt figyelmet kap majd a dzsúdó, ahol az aznap tatamira lépő súlycsoport eseményeit minden délután összefoglaló műsorban elemzik ki az Eurosport csatornáinak magyar szakértői. A csapatsportok közül a kézilabdára is kiemelt figyelem irányul: a női válogatott valamennyi csoportmérkőzését láthatják majd a nézők az Eurosport 2 műsorán. Mindemellett pedig végigkövethetjük a hazai férfi tenisz csillag Fucsovics Márton meccseit is.

Kulcsszavak: Eurosport olimpia sport

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Jövőbe mutató adatvizualizációs megoldások az SAP és az IFUA Horváth versenyén

Kihirdették az SAP Hungary és az IFUA Horváth adatvizualizációs versenyének nyerteseit. Ötven csapat mérte össze tudását az egyetemi és vállalati szférából. A versenyzőknek az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) segítségével kellett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által biztosított adatokból látványos és lényeges összefüggéseket bemutató adatelemzéseket készíteniük és prezentálniuk. 

2024. április 17. 19:55

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09