Személyi változások a Robert Bosch Kft. vezetésében

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 3. 09:59

Júliustól négy ügyvezető igazgató irányítja a Bosch budapesti telephelyét. A Robert Bosch Kft. vezetői – Kemler András, Somogyi András, Szászi István és Vécsey Balázs – a Bosch csoportnál új feladatokat ellátó Daniel Koriothot váltják, aki a Bosch csoport magyarországi és Adria régiós vezetői posztja mellett korábban egy személyben látta el a budapesti vállalat irányítását. 

A négy ügyvezető igazgató egymással szoros együttműködésben, közösen irányítja a vállalatot, és egy-egy területért önállóan felel.  „Az új vállalatvezetési struktúra az elmúlt két évtizedben dinamikusan bővülő Robert Bosch Kft. új üzleti és szervezeti céljaihoz igazodik, a változásnak köszönhetően gyorsabb és hatékonyabb lesz az egyes területek koordinálása. Emellett pedig tovább erősödik a budapesti központ stratégiai szerepe a magyarországi Bosch csoport életében” - mondta Szászi István a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban. 

 

Kemler András, Somogyi András, Szászi István és Vécsey Balázs

 

Kemler András a Robert Bosch Kft. műszaki területekért és a telephely működéséért felelős ügyvezető igazgatói tisztséget tölti be. Somogyi András a Robert Bosch Kft. humán erőforrás és jogi ügyekért felelős ügyvezető igazgatója lett, egyben továbbra is ő a Bosch csoport humán erőforrásért felelős alelnöke Magyarországon és az Adria régióban. Szászi István a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban, emellett a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjának irányításáért is felel. Vécsey Balázs a Robert Bosch Kft. gazdasági ügyvezető igazgatójaként dolgozik a jövőben, valamint a magyarországi Bosch csoport létesítménygazdálkodásért felelős vezetője marad.

 

A Bosch csoport kilenc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója. A csoport egyik telephelye a budapesti Robert Bosch Kft. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09