Bemutatjuk a legkedvezőbb árú 5G-s Nokia telefont

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 23. 19:06

HMD Global, a Nokia telefonok gyártója bemutatta a Nokia G-széria legújabb tagját. A Nokia G50 az eddigi legkedvezőbb árú 5G-képes Nokia okostelefon, amely ötvözi a finn minőséget és a hosszú üzemidőt.

 

  •     Love it: időtálló kialakítás két napos akkumulátor-élettartammal: kiemeli az 5G kínálatból
  •     Trust it: díjnyertes tartósság és az iparág vezető biztonsága Finnországból
  •     Keep it: A rendszeres frissítések sok éven át naprakészen tartják

 

„Küldetésünk a kezdetektől az volt, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a minőségi mobilokat és az új technológiákat szerte a világon. A Nokia G50 megjelenésével még szélesebb kör tapasztalhatja meg az 5G előnyeit, és megbízható partnereinkre támaszkodva nyújthatjuk számukra a legjobb élményt. Nemcsak ma, hanem az elkövetkező években is megbízható társ lesz ez a készülék, köszönhetően a rendszeres szoftverfrissítéseinknek és a felhasznált minőségi anyagoknak. Szeretnénk lehetővé tenni vásárlóinknak, hogy jó érzéssel, hosszabb ideig használhassák okostelefonjukat, így az ‘upgrade’ kultúrával szembemenve, azon dolgozunk, hogy csökkenthessük szén-dioxid-kibocsátásunkat.” – nyilatkozta Florian Seiche, HMD Global vezérigazgatója.

 

 

Az 5G előnyei, olcsóbban

Az 5G hálózatok 2024-re várhatóan a világ 40%-át lefedik majd, és az összes mobiladat 25%-a megy majd keresztül rajta. A Nokia G50 egy olyan készülék, amit már felkészítettünk erre a jövőre: a Qualcomm Snapdragon 480 Mobile platformmal szereltük, amelyet a jövő technológiáit szem előtt tartva terveztek.

 

Az okostelefon, ami a jövőt tartja szem előtt

A Nokia G50 most és két év múlva is naprakész lesz, köszönhetően a rendszeres szoftverfrissítéseknek és biztonsági hibajavításoknak. Már készen áll az Android 12-re és az azt követő verziók fogadására, így a legmodernebb funkciók a támogatási idő alatt végig elérhetők. A havi biztonsági frissítések legalább három évig garantáltak, így a legjobb ötleteink és kedvenc fotóink védve vannak, azokat teljes biztonságban tudhatjuk. A finn székhelyű adatközpontban az adatokat a szigorú európai előírásoknak és GDPR-nak megfelelően kezelik.

 

Láthatóan és érezhetően skandináv

A két napos akkumulátor-élettartam azt jelenti, hogy számíthatunk a Nokia G50-re még a legkeményebb napokon is: bírni fogja. Ráadásul a 18 W-os gyorstöltéssel nem kell időt vesztegeti a konnektor mellett. Megnyugtató, hogy a Nokia G50-hez 2 év garancia is jár.

 

A Nokia G50 elődjeihez hasonlóan a Nokia telefonokra jellemző minőséget, klasszikus és időtálló dizájnt biztosít. Akár online videók segítségét vennénk igénybe a tanuláshoz, akár a sorozatok és filmek szerelmesei vagyunk, a tartalom tűéles és kristálytiszta lesz a 6,82 hüvelykes HD+ kijelzőn.

 

 

Ragadd meg a világ szépségeinek minden részletét

A 48 megapixeles főegységgel szerelt tripla objektíves, intelligens kamera rendszerrel a Nokia G50 lehetővé teszi, hogy mindent megörökítsünk a természet csodáitól kezdve a szeretteinkig, akár gyenge megvilágítottság esetén is.

 

A lélegzetelállító képeket a vízjelezhetjük is, így óvhatjuk a közösségi médiára szánt darabokat. A tökéletes szelfipillanatokról sem maradunk le a videóstabilizációs technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy kép akkor is stabil maradjon, ha a kezünk már megremeg.

 

 

Válassz a Nokia G50-hez színben passzoló Nokia Clarity fülhallgatót

A hangminőség továbbra is az egyetlen és legfontosabb tényező a zene szerelmeseinek világszerte, és a HMD Global ennek megfelelően fejlesztette tovább, majd jelentette be a Nokia Clarity sorozatot, amely lehetővé teszi a zavaró tényezők kizárását, így minden figyelem az zenére összpontosulhat. A Nokia Clarity fülhallgatók a G50 színéhez illeszkednek, és a Google gyors párosítással még kényelmesebb a használatuk. A Qualcomm cVc környezeti zajszűrő (ENC) technológiával ellátott kettős mikrofonok csökkentik a visszhangot és a nem kívánt háttérzajt, biztosítva, hogy útközben is tiszta maradjon a hangzás. A Bluetooth 5.2 kompatibilitásnak köszönhetően könnyedén válthatunk a fülhallgatók között, mivel ezek külön-külön csatlakoznak a telefonhoz. A sorozat tökéletes játékra és videózásra is az alacsony késleltetési időnek köszönhetően, így minden helyzetben magával ragadó élményt nyújt. Hamarosan érkezik a nemzetközi piacra.

 

Megbízható partnerek a legjobb élményért

A Spotify 70 millió zeneszámot és 2,9 millió podcastet tesz elérhetővé a Nokia G50 tulajdonosnak már a dobozból kivéve. Az extra biztonsági réteget, és malware-védelmet jelentő ExpressVPN pedig 30 napos próbaidővel próbálható ki.

 

Ár és elérhetőség

A Nokia G50 hamarosan elérhető a nemzetközi piacon 249 dolláros bevezető fogyasztói áron, 4/64-es és 4/128 GB-os konfigurációban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05