A Samsung képviselője, Jong-Hee Han a CES 2022 kiállítás nyitó előadói között

forrás: Prím Online, 2021. november 12. 20:23

A Consumer Technology Association (CTA) bejelentette, hogy a 2022-es CES, a világ egyik legjelentősebb technológiai eseményének egyik nyitóbeszédét a Samsung Vizuális kijelzőkért felelős üzletágának elnöke, Jong-Hee (JH) Han tartja. A vezető 2022. január 4-én, kedden, helyi idő szerint 18:30-kor szólal fel a Las Vegas-i Venetian szálloda Palazzo báltermében.

A Samsung a CES 2022 rendezvényen mutatja be a vállalat jövőképét az Összetartozás koráról, amelyben a felhasználók úgy élnek majd együtt a technológiával, hogy közben a bolygót is óvják. Jong-Hee Han arra hívja fel a figyelmet, hogy a klímaváltozás hatásai közös erővel csökkenthetők, a Samsung célja pedig, hogy megmutassa, hogyan tehetünk együtt egy fenntarthatóbb bolygóért. Az eseményen a vállalat azt is bemutatja, hogyan tehetik a személyre szabható és csatlakoztatott technológiák teljesebbé a felhasználók életét. 

 

„2020 elejétől kezdve az emberek életvitele, a munkája és a kikapcsolódás módjai is megváltoztak – mondta el Gary Shapiro, a CTA elnöke és vezérigazgatója. – A technológia megoldást jelent a problémáinkra és közelebb hoz minket egymáshoz. Az innováció is felgyorsult. A Samsung egy újító szellemű vállalat, ezért is várjuk kíváncsian, hogy hallhassuk Han úr gondolatait a technológia segítségével újragondolt, zöldebb világról.”

 

 

Jong-Hee Han 2017 óta a Samsung Vizuális kijelzők üzletágának elnöke és vezetője. Jelenlegi beosztását megelőzően négy évig az üzletág kutatás-fejlesztési vezetőjeként dolgozott. 1988-ban csatlakozott a Samsunghoz és azóta kiemelt szerepet játszik az olyan termékek fejlesztésében, mint a Micro LED TV, a QLED TV-k, a Lifestyle TV-k, a Smart Signage-ok, a Cinema LED-ek és gaming monitorok. 

 

Jong-Hee Han olyan korábban bejelentett előadókhoz csatlakozik, mint Mary Barra a GM-től; Mike Sievert a T-Mobile-tól; Robert Ford az Abbott-tól; Jenny Abramson a Rethink Impact-től; Stacy Brown-Philpot a Softbank Opportunity Fundtól és Carmichael Roberts a Material Impact-től. A CES kiemelt előadók oldala folyamatosan frissül további neves megszólalókkal.

 

A CTA tulajdonában lévő CES 2022 esemény a technológiai iparág képviselői számára 2022. január 5. és 8. között nyújt személyes és digitális teret a találkozásra, a rendezvényt megelőző Média napokat pedig 2022. január 3-án és 4-én tartják. A közönség az eseményen egyaránt találkozhat nagy márkákkal és startupokkal, akárcsak a világ legbefolyásosabb vezetőivel és az iparág meghatározó nagyköveteivel. A CES több mint 50 éve az innováció globális színtere, és a CES 2022 lehetőséget biztosít a világ minden tájáról érkező vállalatoknak, hogy termékeiket bevezessék a piacra, építsék a márkájukat és partneri kapcsolatokat alakítsanak ki. A CES 2022-vel kapcsolatos hírek, az egészségügyi szabályzat, a regisztrációval kapcsolatos információk és a sajtóinformációk a CES.tech weboldalon találhatók. 

Kulcsszavak: Samsung CES

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Még szélesebb körben elérhetők a Galaxy AI funkciók a One UI 6.1 frissítéssel

Még több Galaxy felhasználó léphet be a mobil AI új korszakába: a One UI 6.1 frissítéssel korábbi készülékeken is elérhetővé válnak a Galaxy AI funkciók március 28-tól. A Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5 és a Z Flip5 készülékek, valamint a Tab S9 termékcsalád tagjain is elérhetők lesznek azok a lehetőségek, melyeket az idén bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.

2024. március 27. 19:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05