Pontgyűjtés helyett jön a kriptovaluta

forrás: Prím Online, 2021. december 11. 15:02

A Hungarian Vizsla Inu (HVI) az első olyan magyar kriptovaluta, amely egyszerre szolgál befektetési és jótékonysági célokat. Nemrég elindították inkubációs programjukat, melynek az volt a célja, hogy megosszák a tapasztalataikat és szorosabb együttműködést hozzanak létre a kriptopiac többi hazai szereplőjével.

A Hungarian Vizsla Inu folyamatosan nyomon követi a magyar piac alakulását, és az ott látottak sarkallták őket arra, hogy elindítsák az inkubációs programjukat.

 

„Sajnos sokakat láttunk nagyon gyorsan felemelkedni és elesni a magyar piacon, ezért úgy gondoljuk, hogy ha összefogunk, akkor közösen még nagyobb sikereket érhetünk el. Első választásunk a Beva Chip Kft.-re esett, mert rendkívül profi csapatról van szó, akikben komoly lehetőségek rejlenek” – mondta Kádár Dániel, gazdasági és jótékonysági menedzser.

 

Jobb lesz, mint a törzsvásárlói pontok gyűjtögetése

Régebben nagy igény volt Magyarországon az ilyen jellegű törzsvásárlói programok használatára. A gazdasági menedzser a Smart pontok és Supershop pontok sikerét hozta fel példának. Viszont ezek felhasználása korlátozott volt, hiszen sem készpénzre nem lehetett beváltani, sem az értéke nem növekedett.

 

„A szűkös lehetőségekkel is rendkívül népszerűvé váltak, így mi is azt gondoljuk, hogy eredményes lesz a közös projekt. Kezdettől fogva segítünk mindenben, amíg el nem éri a projekt a Coingecko és Coinmarketcap listázást. Többek között weblap, social media, magyar és nemzetközi megjelenések, nálunk bevált influencerek, tőzsdék alapjai” – tette hozzá Kádár Dániel, aki azt is elárulta, hogy a Hungarian Vizsla Inu is készül újdonságokkal: 12 százalékkal megnövelték a holder bónuszukat az egyik legmagasabbra a piacon.

 

Cryptochip Kft.

 

Nincs más lehetőség, mint haladni a korral

Magyarországon még csak nagyon kevés vállalkozás használ a mindennapokban kriptovalutákat. A Beva Chip Kft. mégis belevágott.

 

„Régóta foglalkozunk a kriptopiaccal, a decentralizáltság miatt szerintünk ez a jövő és egy informatikai cég tulajdonosaként nincs is más lehetőség, mint haladni a korral és az új dolgokat integrálni a mindennapokba” - mondta Varga Zoltán Bevachip Kft. és Cryptochip Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A cég egyfajta törzsvásárlói programként vezetik be a tokent, mert úgy érzik ezzel többet tudnak adni a konkurenciánál.

 

„Tudjuk, hogy az elégedett vevőket a törzsvásárlói programok érdeklik. A törzsvásárlói kedvezményt szeretnénk loyalty programra váltani, amihez elengedhetetlen a BVC Token. Célunk, hogy a többi webáruház is elfogadja, így akár átruházható is és nem jár le, mint az ajándékutalványok egyébként nagy része, amit nem váltanak be, sőt ellentétben a lejárattal, ha sokáig nem váltják be, akkor az értéke is növekedhet” – tette hozzá Varga Zoltán.

 

A fiatalok jelentik a jövő váráslóit

A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy bizonyos összeg feletti vásárlás esetén, jóváírják az adott walletben az összeget. Nagyobb törzsvásárlói közönséget és nemzetközi elfogadottságot várnak ettől, bár most is rengeteg külföldi partnerrel dolgoznak együtt, így sokan már nagyon várták ezt a lépést. Varga Zoltán hozzátette, nem megy egyik napról a másikra, hogy a hazai vásárlóközönség megszokja a kriptovaluták használata.

 

„Még vannak, akik a sima folyószámlától is félnek, vagy bizalmatlanok azokkal szemben. De az elfogadottsága a kriptovalutáknak napról napra nő, főleg a fiatalok körében, akik pont a jövő vásárló rétege” – mondta az ügyvezető igazgató.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05