Tovább bővíti on-demand együttműködését az AMC és a Direct One

forrás: Prím Online, 2021. december 13. 19:06

Négy országot (Magyarország, Csehország, Szlovákia és Románia) átfogó nemzetközi megállapodásnak köszönhetően tovább erősíti stratégiai partnerségét az AMC Networks International és a Direct One. A szolgáltató előfizetői mostantól a TV társaság még több csatornájának műsorát élvezhetik a lineáris adásfolyam mellett on-demand formában is. A Direct One kínálatában az ünnepi időszaktól kezdődően a nézők már nem csak az AMC, a JimJam és a Minimax, hanem a Spektrum és a TV Paprika válogatott tartalmaihoz is bármikor hozzáférhetnek. 

A két társaság együttműködésében újabb mérföldkőnek számító megállapodás rendkívül színessé teszi a közelgő ünnepi szezont, hiszen a AMC Networks International portfóliójának szinte valamennyi zsánere – film, gyermek-, doku- és gasztro-műfajok – elérhetővé válik a Direct One on-demand könyvtárában. Így a szolgáltató TV csomagjában megtalálható lineáris csatornák előfizetői olyan ikonikus AMC saját gyártású sorozatokat izgulhatnak végig, mint a Fear the Walking Dead 7. évada, vagy a Killing Eve – amelyben két megszállott nő harcát láthatják a nézők, akiket a többszörösen elismert Sarah Oh és Jodie Comer testesít meg. 

 

Saját gyártású produkcióból a Spektrumon és a TV Paprikán sem lesz hiány a Direct One alkalmazásban. Decemberben debütál on-demand formában a Tiltott Zónák, amelyben Thuróczy Szabolcs olyan titkos helyekre kalauzolja el a nézőket, ahova csak nagyon keveseknek van belépése. 

 

 

A TV Paprika Adventi kalendáriuma az ajándékozásban segít: a műsorban ajándékba adható finomságok készülnek, amelyek bárki által könnyedén elkészíthető kreatív csomagolást is kapnak. A nézők a műsort nem csak a képernyőn, hanem a Direct Now alkalmazáson keresztül is követhetik, valamint az egyes epizódokat teljes terjedelmükben megtalálják az alkalmazás könyvtárában is. A Direct One előfizetők számára a TV Paprika Adventi kalendáriumának speciális online verziója is elérhető, így az egy-másfél perces webizódokat megtekintve azok is bekapcsolódhatnak a karácsonyi visszaszámlálásba, akik egyébként nem tudnák a képernyőn napi szinten nyomon követni a műsort.

 

Mindezen on-demand tartalmak mellett a TV Paprika soha nem látott mennyiségű, 40 órányi premierrel készül a képernyőn is. Biztosan találkozni fognak a nézők a csatornán Jamie Oliverrel, Mary Berryvel, és Nigella Lawsonnal is.

 

A kisebbek sem maradnak ki az ünnepi készülődésből: a Minimax és a JimJam egyaránt világszerte népszerű sorozatokat kínál az ünnepi szezonra is – képernyőn és on-demand formában egyaránt. A Direct One applikációban új részekkel érkezik a My Little Pony, a Bagoly brigád, a Talking Tom és barátai, valamint a Sam, a tűzoltó. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05