Szupertelefotó objektív a Nikon Z-bajonettrendszerhez

forrás: Prím Online, 2021. december 15. 09:52

A Nikon bejelentette a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S fix szupertelefotó objektív fejlesztését az olyan teljes képes (Nikon FX-formátumú) tükör nélküli fényképezőgépekhez, amelyekhez hozzátartozik a Nikon Z-bajonett.

 

 

A tényleges termék külseje eltérhet a fenti képtől

 

A NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S egy S sorozatú* objektív, amely nagy teljesítményű képalkotást és kiváló felbontást biztosít, miközben nagy mértékben csökkenti a színeltérést. A PF (Fresnel) objektívelem először került NIKKOR Z modellben alkalmazásra, és ennek köszönhetően egy kompakt és könnyű váz született meg, így rendkívül könnyen hordozható annak ellenére, hogy egy szupertelefotó objektívről van szó. Nagy képalkotási teljesítményének és kiemelkedő mobilitásának segítségével az objektív megbízhatóan támogatja megannyi haladó amatőr és profi fotós képalkotási kifejezési lehetőségeit.

 

A Nikon továbbra is egy új dimenzió elérésére törekszik az optikai teljesítményben a felhasználók igényeinek kielégítése mellett, hozzájárulva a képalkotási kultúra fejlődéséhez a képalkotási lehetőségek bővítésének reményével.

 

___________

* Az S sorozat a NIKKOR Z objektívek egy olyan osztálya, amely kiemelkedő optikai teljesítményt nyújt, és amely megfelel a magas szintű tervezési és minőség-ellenőrzési alapelveknek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15