Cisco: tartalomszállító hálózatok, konferenciák

Kovács Attila, 2001. február 6. 13:25
A Cisco Systems Magyarország február 6-i sajtóreggelijén a cég rendszermérnöke bemutatta a Content Delivery Networks (CDN) műszaki, technológiai koncepcióját, az ilyen hálózatok alkalmazásával kapcsolatos alapvető kihívásokat, valamint a Cisco CDN-ek fő komponenseit.
Varga István arra is kitért, hogy a magyarországi gold Cisco partnerek (LNX, Synergon) már felkészültek a -- várhatóan elsősorban az internet-, és tartalom szolgáltatók részéről a CDN-re mutatkozó – igények kielégítésére. Első hazai „early bird” CDN alkalmazónak számít a tőzsdei világban ismert Econet.

SAFE címmel rendezte meg egy héttel ezelőtt a Cisco Magyarország az átfogó hálózati biztonság tervezésével kapcsolatos szakmai szemináriumát. A Hotel Hyattban összegyűlt több mint 150 résztvevő a pénzügy, kormányzat, feldolgozó ipar és az oktatás területén tevékenykedik. Február 14-én tartják szintén Budapesten a Cisco University újabb előadássorozatát, amelyre száznál több résztvevőt várnak, kifejezetten a Cisco hazai értékesítési partnereinek a képviselőit. A fő témák: az ügyfél igényeinek felderítése, hálózat feltérképezése, megtervezése, LAN/WAN tervezése, címzés és névhasználat, routing protokollok, az IOS operációs rendszer, hálózatmenedzsment, prototípus és pilot készítése.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09