Maradj kapcsolatban a HONOR segítségével Valentin napon is

forrás: Prím Online, 2022. február 7. 17:12

A szeretet és az egymással való törődés kifejezése az egyik legfontosabb örömforrás mindannyiunk számára, különösen akkor, amikor világszerte kevesebbet találkozhatnak az emberek. Február 14-e hagyományosan a szerelem napja, az idén azonban lehet a kapcsolódás ünnepe, amikor megajándékozzuk egy mosolygós szelfivel, meglepetés hívással vagy akár egy kedves videóval mindazokat, akik fontosak számunkra. Ehhez kínál kifinomult és stílusos segítséget a HONOR, és a hatás garantáltan nem marad el!

 

Alkoss szabadon!

A tökéletes szelfik és videók mestere a HONOR 50 készülék, 32 megapixeles előlapi kamerája 90 fokos látószögű lencséjének köszönhetően a környezetből is többet képes megmutatni. A telefon hátlapján négyes kamerarendszer található, melynek 108 megapixeles főkamerája és a mellette dolgozó széles látószögű, makro-, valamint mélységérzékelő lencsék lenyűgöző képminőséget nyújtanak, és akár éjszaka is éles és részletgazdag felvételt tesznek lehetővé. A HONOR 50 kivételes alkotói szabadságot nyújt azoknak, akik a kreatív megoldásokra esküsznek: hatféle többkamerás felvételi módot kínál, melyek az előlapi és hátlapi kamerákat egyidejűleg használják, így a fontos pillanatok több látószögből és perspektívából is megörökíthetők. 

 

 

A HONOR 50 nem csak képalkotó képességeivel kápráztatja el a tulajdonosát. A telefon 6,57 hüvelykes, ívelt OLED kijelzője támogatja a Full HD felbontást és több mint 1 milliárd színt képes megjeleníteni. A Google szolgáltatásokkal elérhető telefon 4.300 milliamperórás akkumulátora könnyedén biztosítja az egész napos használatot, és a HONOR SuperCharge technológiának köszönhetően 20 perc alatt akár 70 százalékig feltölthető. A letisztult design rajongói nagyra értékelik a HONOR 50 gyémántként ragyogó jeges kristály, smaragdzöld és éjfekete színválasztékát is.

 

 

Kapcsolódj korlátok nélkül!

Az élményt a HONOR Earbuds  2 Lite teljesen vezeték nélküli sztereó fülhallgatója teszi teljessé, amely akár 32 órán keresztül is használható. Az eszköz továbbfejlesztett aktív zajszűrője hatékonyan csökkenti le a háttérzajokat, amit a fülkagylóba pontosan illeszkedő kialakítás is segít, így a fülhallgató kiválóan használható bármilyen környezetben. A HONOR Earbuds 2 Lite viselőjének hangja tisztán és jól hallható akár erős szélben is, köszönhetően az eszközbe épített két érzékeny mikrofonnak és fejlett zajcsökkentő technológiáknak. Az ergonomikus kialakítású fülhallgató hosszú használat esetén is kényelmes és stílusos kiegészítő.

 

 

A márka Valentin nap alkalmából különleges meglepetéssel készült: február 14-éig a HONOR 50 okostelefon vásárlóit megajándékozza egy HONOR Earbuds 2 Lite vezeték nélküli fülhallgatóval. Az ajánlat az eMag és az Extreme Digital kínálatában érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05