Elindult a Viber „Szeress magabiztosan” kampánya

forrás: Prím Online, 2022. február 14. 15:26

A Rakuten Viber elindítja új, Valentin-napi kampányát interaktív, párkapcsolati tematikájú funkciókat kínálva felhasználóinak. Az ünnepi újítások között mókás AR lencsék, matricacsomagok, egy boldogságtippeket és kapcsolati kvízt kínáló, valamint egy szókincs-tanuló chatbot is szerepel, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy több mint 30 nyelven tanulják meg azt mondani, hogy szeretlek. 

A Valentin-napi szolgáltatások kidolgozása során a Rakuten Viber együttműködött a Human Improvement Project nevű nonprofit kutatóintézettel, amely többéves tapasztalattal rendelkezik a pszichológia, az idegtudomány és a kapcsolatok kutatásának területén. Közös munkájuk gyümölcse a Happiness Tips chatbot, amely párkapcsolati kvízzel, videókkal és tanácsokkal jelentkezik februárban. A Viber chatbotot hozott létre a Worddio-val is, egy szókincs-tanuló alkalmazással, amely több mint 270 ezer szóval rendelkezik több mint 30 nyelven és 2,3 millió felhasználót számol.

 

Szerelmes matricagyűjteményekkel, és új, Valentin-napi Lencsékkel is kiegészül a Viber kínálata, amelyek egész februárban elérhetőek lesznek: köztük egy szív alakú szemüveg, egy Ámor-jelmez, egy fotófülke és még sok más mókás Lencse. A tematikus Viber-Lencsék nem csak az alkalmazásban, hanem a Snapchat platformján is elérhetőek lesznek. 

 

 

Magyarországon a Viber egyik partnere, a Vasas Sport Club is részt vett a kezdeményezésben: szeretettel és magabiztossággal teli videókat osztottak meg sportolóikról Közösségükben, hogy ezeket a fontos üzeneteket a szurkolóiknak és az összes magyar Viber-felhasználónak is átadhassák. 

 

„A Valentin-nap arról szól, hogy megmutatjuk, képesek vagyunk időt szánni egymásra, törődünk a másikkal, ez sokszor csak egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül lehetséges" – mondta Noya Pollack, a Rakuten Viber marketingigazgatója. „A világjárvány okozta zavaros időszak után, amikor sok család és pár nem tud személyesen találkozni, olyan platformot akartunk biztosítani, amelyen keresztül a lehető legszemélyesebb módon fejezhetik ki a szeretetüket. Erre biztosít nagyszerű lehetőséget a videó- és hangüzenet funkciónk.”

 

A Rakuten Viber elkötelezett amellett, hogy világszerte segítse az embereket a tartós, szeretetteljes kapcsolatok kialakításában. A Viber üzenetküldő platformja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kapcsolatba léphessenek egymással, és kifejezhessék magukat a szerelem hónapja alatt is. A vállalat "Szeress magabiztosan" kampánya közelebb hozza egymáshoz az embereket, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy hangjukkal vagy azonnali videóüzenetekkel mutassák ki, mennyire fontos nekik a másik. A Viber kiterjedt adatvédelmi funkciói, mint például a végponttól-végpontig tartó titkosítás, az eltűnő üzenetek és a rejtett csevegések biztosítják a maximális biztonságot.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50