Elindult a Viber „Szeress magabiztosan” kampánya

forrás: Prím Online, 2022. február 14. 15:26

A Rakuten Viber elindítja új, Valentin-napi kampányát interaktív, párkapcsolati tematikájú funkciókat kínálva felhasználóinak. Az ünnepi újítások között mókás AR lencsék, matricacsomagok, egy boldogságtippeket és kapcsolati kvízt kínáló, valamint egy szókincs-tanuló chatbot is szerepel, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy több mint 30 nyelven tanulják meg azt mondani, hogy szeretlek. 

A Valentin-napi szolgáltatások kidolgozása során a Rakuten Viber együttműködött a Human Improvement Project nevű nonprofit kutatóintézettel, amely többéves tapasztalattal rendelkezik a pszichológia, az idegtudomány és a kapcsolatok kutatásának területén. Közös munkájuk gyümölcse a Happiness Tips chatbot, amely párkapcsolati kvízzel, videókkal és tanácsokkal jelentkezik februárban. A Viber chatbotot hozott létre a Worddio-val is, egy szókincs-tanuló alkalmazással, amely több mint 270 ezer szóval rendelkezik több mint 30 nyelven és 2,3 millió felhasználót számol.

 

Szerelmes matricagyűjteményekkel, és új, Valentin-napi Lencsékkel is kiegészül a Viber kínálata, amelyek egész februárban elérhetőek lesznek: köztük egy szív alakú szemüveg, egy Ámor-jelmez, egy fotófülke és még sok más mókás Lencse. A tematikus Viber-Lencsék nem csak az alkalmazásban, hanem a Snapchat platformján is elérhetőek lesznek. 

 

 

Magyarországon a Viber egyik partnere, a Vasas Sport Club is részt vett a kezdeményezésben: szeretettel és magabiztossággal teli videókat osztottak meg sportolóikról Közösségükben, hogy ezeket a fontos üzeneteket a szurkolóiknak és az összes magyar Viber-felhasználónak is átadhassák. 

 

„A Valentin-nap arról szól, hogy megmutatjuk, képesek vagyunk időt szánni egymásra, törődünk a másikkal, ez sokszor csak egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül lehetséges" – mondta Noya Pollack, a Rakuten Viber marketingigazgatója. „A világjárvány okozta zavaros időszak után, amikor sok család és pár nem tud személyesen találkozni, olyan platformot akartunk biztosítani, amelyen keresztül a lehető legszemélyesebb módon fejezhetik ki a szeretetüket. Erre biztosít nagyszerű lehetőséget a videó- és hangüzenet funkciónk.”

 

A Rakuten Viber elkötelezett amellett, hogy világszerte segítse az embereket a tartós, szeretetteljes kapcsolatok kialakításában. A Viber üzenetküldő platformja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kapcsolatba léphessenek egymással, és kifejezhessék magukat a szerelem hónapja alatt is. A vállalat "Szeress magabiztosan" kampánya közelebb hozza egymáshoz az embereket, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy hangjukkal vagy azonnali videóüzenetekkel mutassák ki, mennyire fontos nekik a másik. A Viber kiterjedt adatvédelmi funkciói, mint például a végponttól-végpontig tartó titkosítás, az eltűnő üzenetek és a rejtett csevegések biztosítják a maximális biztonságot.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15