A Zyxel alternatív megoldása a UniFi-ra bestseller lett

forrás: Prím Online, 2022. március 31. 18:27

A Zyxelt elindította a „Bestseller” nevű új kampányát. Az előzőtől eltérően ez a kampány játékos, színes és laza, és közérthetően adja át azt, hogy ezek a termékek azért fogynak ilyen jól, mert kiváló minőséget és megfizethetőséget kínálnak. Azaz röviden: bestsellerré váltak.

 

Mitől lesznek az új hozzáférési pontok bestsellerek?

A legújabb Wi-Fi 6 (802.11ax) szabványt támogató hozzáférési pontok új sorozata elsősorban kis- és középvállalkozások és szervezetek számára készült, akik olyan megfizethető megoldást keresnek, amely a legújabb vezeték nélküli hálózati technológiát és funkcionalitást kínálja a teljes hálózat és az egyes hozzáférési pontok távoli és központi kezeléséhez a fejlett Nebula felhőalapú platformon keresztül. Miközben a biztonságos üzleti hálózatok működtetéséhez szükséges összes szolgáltatást és funkciót kínálják, ezeket az új hálózati eszközöket a haladó otthoni irodai felhasználók is értékelni fogják.

 

Wi-Fi 6 mindenki számára

A Zyxel új hozzáférési pontjainak hármasa gyors, egyszerű és megfizethető átállást tesz lehetővé a legújabb Wi-Fi 6 szabványra anélkül, hogy a meglévő hálózati kábeleket cserélni kellene. A nagyobb vezeték nélküli hálózati átvitel mellett a legújabb Wi-Fi 6 szabvány legfontosabb előnyei közé tartozik a jobb vezeték nélküli lefedettség, és ami a legfontosabb, a párhuzamos adatátvitel támogatása nagyszámú, egyidejűleg csatlakoztatott végkészülék esetében. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Wi-Fi 6 vezeték nélküli hálózatot a régi Wi-Fi szabványokat támogató végeszközök felhasználói is értékelni fogják. Ráadásul az üzleti vezeték nélküli hálózat jövőbiztos lesz, hogy megfeleljen a gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolat iránti, egyre növekvő számú végkészülékhez kapcsolódó folyamatosan bővülő igényeknek.

 

 

Internet hozzáférés, ahol csak szüksége van rá

Az új Zyxel NWA50AX és Zyxel NWA90AX hozzáférési pontokat úgy tervezték, hogy a lefedettséget minden olyan helyre kiterjesszék, ahol helyi hálózatra és internet-hozzáférésre van szükség. A kompakt kialakítású beltéri hozzáférési pontokhoz falra és mennyezetre szerelhető készlet is tartozik. Mivel ezek a modellek támogatják a Power over Ethernet (PoE) technológiát, egyszerűen, azaz a meglévő kábelek használatával lecserélheti a régi hozzáférési pontokat, amelyek teljesítménye, funkciói és kezelési jellemzői már nem felelnek meg a mai igényeknek. A csomag tartalmaz egy megfelelő hálózati adaptert is, amely lehetővé teszi a telepítést olyan helyeken, ahol a PoE nem elérhető.

 

Kültéri Wi-Fi és megbízható épületek közötti kapcsolat

Az új sorozat a két beltéri modell mellett az IP55 besorolású NWA55AXE kültéri hozzáférési pontot is tartalmazza, amely por és víz behatolása ellen véd. Amellett, hogy kültéri Wi-Fi 6 vezeték nélküli hálózatot biztosít, az új hozzáférési pont kiváló megoldást jelent megbízható épületek közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozására is, amely a Zyxel Smart Mesh technológia révén nagy adatátviteli sebességgel és kiterjedt jel lefedettséggel rendelkezik.

 

Az új Zyxel hozzáférési pontok főbb jellemzői:

●  Dual-radio támogatás a Wi-Fi 6 (IEEE802.11ax/ac/n/g/b/a) vezeték nélküli szabványhoz

●  Akár 575 Mb/s átviteli sebesség a 2,4 GHz-es sávban és 1200 Mb/s az 5 GHz-es sávban

●  Akár 8 különálló Wi-Fi hálózat támogatása különböző SSID-kkel

●  A legújabb Wi-Fi biztonsági szabvány WPA3 titkosítással

●  Lokális és felhőből történő kezelés lehetősége a Nebula platform segítségével

●  Egyszerű telepítés, konfigurálás és központi kezelés

●  Power over Ethernet (PoE)

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

10 NASA találmány, melyek ma már hétköznapinak számítanak

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó. Ma már hétköznapinak számító eszközök, melyekről nem is gondolnánk, hogy a világ legnagyobb űrügynöksége, a NASA áll kifejlesztésük mögött. A National Geographic összegyűjtött 10 olyan forradalmi találmányt, melyet a kezdetekben az űrkutatásban használtak, de később gyökeresen alakították át az emberek életét.

2024. április 15. 16:21

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8 hüvelykes Android táblagép – amely a modern mobilos játékosok számára készült – áthidalja a PC és a mobiljátékok közötti szakadékot, egyúttal elérhető és kényelmes megoldást kínál a kiemelkedő játékélményt kereső játékosok számára.

2024. április 15. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09