Liferay Experience Cloud: elkészült a legújabb digitális élmény platform

forrás: Prím Online, 2022. április 1. 09:49

A Liferay, Inc. bejelentette, hogy egy új felhőalapú DXP-as-a-Service szolgáltatással teszi még egyszerűbbé a vállalatok számára a digitális élmények kialakítását és fejlesztését. A Liferay Experience Cloud (LEC) abban segíti a vállalatokat, hogy újszerű digitális élményeket hozhassanak létre, amelyek segítségével optimalizálhatják ügyfeleik, alkalmazottaik, beszállítóik és eladóik tartalomkezelési, fiókkezelési, elemzési, kereskedelmi, személyre szabási és kevés kód-felhasználást igénylő funkcióit.

"A vállalati szoftverek átalakulását a vállalatokra nehezedő nyomás alakítja, amely nyomás kikényszeríti, hogy a cégek szervezetük minden területén alkalmazzák a digitalizáció előnyeit" – mondta Bryan Cheung, a Liferay vezérigazgatója. "A Software as a Service (SaaS) szolgáltatási modell új lehetőségeket nyitott meg azzal kapcsolatban, hogy a vállalatok gyorsan vezethessék be a digitális megoldásokat, de a SaaS alapvetően korlátolt, miután minden ügyfél ugyanazt a megoldást kapja. A Liferay Experience Clouddal azonban hihetetlenül rugalmas platformot biztosítunk az egyedi megoldásokhoz, a szolgáltatásként kínált szoftverek gyorsaságával és kényelmével."

 

A Liferay Experience Cloud segítségével a szervezetek egyéni megoldások széles skáláját hozhatják létre, beleértve az ügyfélélményeket, a munkavállalói portálokat, valamint a beszállítók, forgalmazók és kiskereskedők számára készült megoldásokat. A back-end integráció a csatlakozók és a felhő-natív API-k segítségével egyszerűsödik, az egyéni kódstruktúra pedig anélkül telepíthető és kezelhető, hogy a frissítések egyszerűsége vagy az új funkciókhoz való hozzáférés veszélybe kerülne. A fogyasztásalapú árképzési modell lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kicsiben kezdjenek, és csak annyit használjanak fel, amennyire szükségük van, mégis gyorsan és könnyen bővíthessék több funkcióval a platformjukat. Az elkészült felületet a Liferay hosztolja a felhőbe és teljeskörűen kezeli azt, így a vállalatoknak nem kell extra költségekkel számolni az üzemeltetés során.

 

liferay.com

 

A Liferay Experience Cloud kiemelt elemei a következők:

  •    Egyetlenegy platformon a DXP teljes körű funkciói – beleértve a webes tartalmakat, digitális eszközöket, kevés kódot igénylő alkalmazásokat, egyéni objektumokat, kereskedelmi folyamatokat, visszatérés-kezelést, önkiszolgáló tudásbázist, elemzést, személyre szabást és a keresést.
  •    Mindig naprakész – a felület automatikusan frissül a Liferay Digital Experience Platform legújabb verziójára, ezzel biztosítva, hogy az új képességek rendszeresen elérhetőek legyenek az üzleti és műszaki csapatok számára.
  •    Rugalmas és bővíthető – az innováció támogatja az egyéni webhelyek és tartalmak kevés kódot igénylő alkalmazások létrehozását, a felhasználók és fiókok egyszerű kódolással történő testreszabását, az egyéni üzleti objektumok egyszerű kódolással való létrehozását, a back-end integrációt a felhő-natív API csatlakozókon keresztül, valamint a távoli egyéni kód telepítését bármilyen programozási nyelvvel, beleértve a Pythont, GO-t, Javát és Javascriptet.
  •    Támogatás a tervezők számára – Stíluskönyvek (Style book) meghatározása a márka- és felhasználói felület szabványok érvényesítéséhez; teljesen egyéni oldalak készítése HTML/CSS/Javascript használatával.
  •    Támogatás front-end fejlesztőknek – a front-end fejlesztők használhatják a népszerű keretrendszereket (React), backend-for-frontend (GraphQL) vagy REST API-kat.
  •    Vállalati szintű biztonság – magas szintű DDoS (Distributed Denial of Service) védelem és WAF (Web Application Firewall) tűzfal megoldások állnak rendelkezésre.
  •    Felhasználói adatvédelmi előírások és irányítás – natív platformképességek a GDPR-megfelelőség és hasonló adatvédelmi előírások vállalati megvalósításának támogatására.
  •    Rugalmasság – a kiesések proaktív felügyelete és az automatizált katasztrófa-helyreállítási folyamatok biztosítják az alkalmazások magas szintű rendelkezésre állását az ügyfelek számára.
  •    Automatikus skálázás – automatikusan skálázódik a használat, reagálva a kiugrásokra.

 

A Liferay Experience Cloud teljeskörűen menedzselt verziója mellett a Liferay önmenedzselt vagy saját üzemeltetésű verziókat is kínál, így rugalmasan választhatják ki a vállalkozások az egyedi igényeiknek megfelelő infrastrukturális opciót. A Liferay Experience Cloud azonnal elérhető. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09