Jönnek az XXL-es TCL televíziók

forrás: Prím Online, 2022. május 30. 13:54

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata nagyon nagy TV-k sorát dobja piacra, hogy megfizethető technológiával a legjobb szórakozást nyújtsa. A TCL innovációs és gyártási képességeinek köszönhetően mostantól az összes C és P sorozatban megtalálható lesz egy 75” képátlójú modell is. A márka két új nagy, 85 hüvelykes TV-t (C73 és P73 sorozat) és egy hihetetlenül nagy, 98 colos TV-t (C73 sorozat) is piacra dob, hogy még optimálisabb tévénézési élményt nyújtson minden vásárló számára. A TCL számára az új szlogen, az” Inspire Greatness” azt is jelenti, hogy mindig gondolkozz nagyban!

 

 

XXL innováció

A TV piac fejlődik, és a képernyők mérete évről évre nő. A becslések szerint 2022-ben a 60 col feletti tévék 20%-os eladási részesedést fognak kitenni a teljes iparágban. Sőt, a soron következő labdarugó VB alkalmával egyértelmű tendencia látható a nagyobb tévéképernyők (például 65 hüvelykes, 75 hüvelykes és nagyobb) irányába, különösen a nagyobb sportesemények előtti hetekben. Az ultranagy képernyők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy otthoni környezetben élvezhessék az optimális játék-, stadion- vagy moziélményt.

 

A TCL törekszik arra, hogy a fogyasztók széles tömegének legyen lehetősége megvásárolni egy nagy kijelzős és kiváló minőségű terméket. A nagyobb, megfizethető áron kínált TV-k iránti növekvő kereslet kielégítése és a még minőségibb otthoni szórakoztatás biztosítása érdekében a TCL most kiterjeszti nagyméretű TV kínálatát a teljes portfólióra.

 

 

A TCL innovációs és gyártási képességeinek köszönhetően a márka minden 2022-es C és P szériájába be tudott illeszteni egy 75 hüvelykes modellt. Továbbá, a TCL két 85 colos TV-t is piacra dob (C73 sorozat és P73 sorozat), valamint egy extra nagy, 98 hüvelykes modellt a C73 sorozatban.

 

Ezzel a 2022-es XXL termékekkel a TCL immár nemcsak a legfejlettebb funkciókat és technológiai frissítéseket biztosítja, hanem a piac legnagyobb, megfizethető áron elérhető tévéit is kínálja. A TCL TV-k lesznek az otthoni szórakoztatás központi elemei, kivételes 4K HDR felbontással és keret nélküli kialakítással, amely még több élményt és szórakozást biztosít.

 

 

XXL-es TV-k az otthoni sport-, és moziélményért

A TCL kifejezetten úgy tervezte ezt a keret nélküli XXL kollekciót, hogy a fogyasztói szokásoknak megfelelően optimalizálja a meccs-, film- és sorozatnézést.

 

Ezek a TCL TV-k Dolby Atmos technológiával rendelkeznek, hogy még magával ragadóbb hangélményt kínáljanak. Felismerik és kezelik a Dolby Vision és a HDR10+ szabványokat, hogy a legjobb film- és sorozatélményt adják, bármilyen streaming platformról is legyen szó.

 

 

Mivel az otthoni szórakozás a hangzásról is szól, a TCL jelentős lépést tesz ezen a területen is az innovatív soundbarok vadonatúj szériájával (amely 2022-ben kerül piacra). Ezek a termékek a legújabb technológiai újításokkal rendelkeznek és tökéletes társaik az XXL TCL TV-knek, így minden tartalom teljes valóságába jelenhet meg a kanapén ülve is.

 

Az innovációt és a fogyasztói igényeket figyelembe véve, a TCL továbbra is a legjobb technológiát kínálja megfizethető áron. További részletek és még több nagy képernyőméretű modell a szeptemberi IFA 2022-n, az év végén esedékes labdarugó VB előtt fog megjelenni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15