A jövő digitális munkakörnyezetét fejleszti a Unisys

forrás: Prím Online, 2022. június 13. 18:52

A Unisys egy világszerte ismert, információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A cég most bejelentette, hogy 2022 első negyedévében több olyan projektre kapott megbízást új ügyfelektől, amelyek a digitális munkahelyek kiépítését helyezik középpontba.

Egy globális technológiai vállalat digitális munkahelyi megoldások teljes skálájának biztosítására szerződött a Unisysszel. Az együttműködés keretében a szolgáltató biztosítani fogja a modern eszközkezelést, a munkatársak közötti zökkenőmentes együttműködést, az intelligens munkahelyi szolgáltatásokat. A partnerség „munkahely mint szolgáltatás” (WaaS) konstrukcióban valósul meg: ennek lényege, hogy az ügyfél felhőkörnyezetetben hozza létre alkalmazottai számára a digitális munkakörnyezetet, magába foglalva az összes szükséges szoftver telepítését, beállítását, üzemeltetését és támogatását.

 

A Unisys szerződést kötött egy nagy latin-amerikai pénzintézettel is, amely már korábban is a cég ügyfele volt, a biztonságos digitális munkahelyi megoldások, valamint a felhő- és infrastrukturális megoldások széles skálájának biztosítására. Emellett az Unisys fogja végezni egy globális marketing- és kommunikációs vállalat legnagyobb európai adatközpontjának nyilvános felhőbe történő migrálását is, növelve az ügyfél működési hatékonyságát, biztonságát és agilitását.

 

 

„A digitális munkahelyi megoldások terén olyan új és jelenlegi ügyfelekkel kötünk szerződéseket, akik a technológia segítségével szeretnék átalakítani alkalmazottaik munkahelyi alkotott elképzeléseit – húzta alá Maureen Sweeny, az Unisys kereskedelmi igazgatója és vezető alelnöke. – A felhő- és infrastruktúraszolgáltatások esetében pedig az ügyfelek nemcsak azért választják az Unisyst, hogy segítsük őket a többfelhős környezetre való átállásban, hanem azért is, hogy teljes körűen kihasználhassák a felhőökoszisztéma által nyújtott előnyöket.”

 

A jövő munkahelyének fejlesztése Budapesten

A Unisys Hungary szolgáltató központja folyamatos fejlődése révén egyre sokrétűbb szolgáltatásoakt kínál, beleértve a digitális munkahely megoldásokat is. A magyarországi központ továbbra is dinamikusan fejlődik, folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások kapcsán. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05